Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Lelystad

  Je kan nu ook in Lelystad terecht bij PFN voor jouw eigen personal train...

  Lees meer
 • Personal Fitness Schoonhoven zet zich in voor Aangepast Sporten

  Personal Fitness Nederland wil alle inwoners van Nederland laten profiteren v...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Schoonhoven zet zich in voor Aangepast Sporten

Personal Fitness Nederland wil alle inwoners van Nederland laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Onder dit motto heeft Erwin Lagcher, Personal Trainer en Lifestylecoach van Personal Fitness Schoonhoven, zijn handen ineen geslagen met Team Sportservice Krimpenerwaard voor Aangepast Sporten. Hij wil hierbij mensen met een beperking extra ondersteuning bieden.

Aangepast sporten 
Personal Fitness Schoonhoven is een studio waar óók mensen met fysieke beperkingen terecht kunnen voor ondersteuning op het gebied van sporten, bewegen, voeding en een gezonde levensstijl. Erwin Lagcher van Personal Fitness Schoonhoven: “Op afspraak kunnen mensen met een beperking iedere dag langskomen, behalve op zondag. Mocht langskomen lastig worden, dan kunnen wij op woensdag avond na 20.30 uur een afspraak maken waarbij wij langs gaan bij de cliënt.”  

Om het aanbod van Aangepast Sporten in Krimpenerwaard inzichtelijker te maken heeft Personal Fitness Schoonhoven zich aangesloten bij Uniek Sporten. Uniek Sporten is een website en een app van Fonds Gehandicaptenport waarin al het aangepast sportaanbod te vinden is en waar mensen met een handicap ook met vragen terecht kunnen. De komende tijd zal er door Team Sportservice Krimpenerwaard gezocht worden naar meer sportaanbieders om zich samen in te kunnen zetten voor een groei van het Aangepast Sporten in Krimpenerwaard.

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Lelystad

  Je kan nu ook in Lelystad terecht bij PFN voor jouw eigen personal train...

  Lees meer
 • Personal Fitness Schoonhoven zet zich in voor Aangepast Sporten

  Personal Fitness Nederland wil alle inwoners van Nederland laten profiteren v...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Angelie (43)

  "Ik ben 30 kilo afgevallen en heb mijn eetpatroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat."

  Angelie (43)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.