Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Open een eigen Personal Fitness Nederland studio

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij iedere dag bezig zijn met bewegen, voeding en het het motiveren van mensen? Ben je vastbesloten jouw bedrijf tot een succes te maken? Dan is dit je kans! Personal Fitness Nederland zoekt gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.

Waarom een studio van Personal Fitness Nederland?

Het starten van een eigen bedrijf brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Maar heb je ook gedacht aan de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf? Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht concept waar ondernemers eenvoudig op kunnen meeliften.

De voordelen:

• Gegarandeerd minimaal 300 aanvragen van potentiële klanten in de eerste 6 maanden!
• Een stabiel klantenbestand: Gemiddeld 50 klanten binnen 6 maanden. En 70 klanten binnen 12 maanden.
• Direct gebruik maken van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat zijn succes elke dag weer bewijst!
• Hulp en ondersteuning op alle gebieden: van trainingsschema's en voedingsadvies tot sales en administratie
• Uniek concept: Lage investering met hoog redement. Ook indien je niet over eigen kapitaal beschikt, is het zinvol om een aanvraag in te dienen. Samen wordt er gekeken naar financieringsmogelijkheden.
• Het Personal Fitness Nederland concept is succesvol in zowel kleine als grote gemeentes 

Waarom een studio en waar moet die aan voldoen?

Alle ondernemers van Personal Fitness Nederland werken vanuit hun eigen studio. Een studio heeft een oppervlakte van minimaal 70 m2 tot ongeveer 100 - 150 m2 en bevat een ‘nette fitness-vloer’. Klanten worden uitgenodigd voor een intakegesprek en een wekelijks consult waarbij de oefeningen van die week ook praktisch uitgevoerd en toegelicht worden. Een eigen studio is dus een absolute must. 

Aan de ligging van de locatie zijn geen specifieke eisen gesteld. De locaties worden per situatie beoordeeld. Bij voorkeur ligt de studio centraal in de woonkern, is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is het een zichtlocatie. Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de locatie. Wij zullen jou adviseren over gangbare huurprijzen en waar nodig helpen bij huur-onderhandelingen. 

Wie zoeken wij?

De ondernemers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie. 
Bij voorkeur heb je een sportopleiding gevolgd en heb je werkervaring als sportinstructeur, fitnesstrainer, voedingsadviseur of bijvoorbeeld fysiotherapeut.

Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben je je bewust van het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf. 

Fysiotherapeut, personal trainer of fitnesscentrum?

Ben je al werkzaam als fysiotherapeut, personal trainer of fitness coach en beschik je al over een eigen (trainings- of fitness) ruimte? Dan is de formule van Personal Fitness Nederland ook geschikt voor jou! Aangezien je reeds over een eigen ruimte beschikt, is je investering vele malen lager en kun je binnen enkele weken je omzet al gaan verhogen. 

"Ik heb in september mijn eigen studio’ geopend in Waalwijk. Door de interne opleiding kon ik meteen beginnen met intakegesprekken en trainingen geven. In eerste instantie was ik bang om alle marketing te regelen en of ik wel genoeg klanten zou krijgen. Maar gelukkig heeft Personal Fitness Nederland dit perfect voor mij geregeld. Binnen 5 weken had ik al 26 klanten ingeschreven!" - aldus Bas van Loon – 25 jaar - Studiohouder Waalwijk

Ja, ik wil alle (start)informatie ontvangen

Heb jij interesse om een eigen studio te openen of om je huidige klantenbestand uit te breiden? Vraag dan direct alle informatie aan via onderstaand formulier. We zullen tevens telefonisch contact opnemen om eventuele vragen te beantwoorden. Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.