Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Open een eigen Personal Fitness Nederland studio!

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij iedere dag bezig zijn met bewegen, voeding en het het motiveren van mensen? Ben je vastbesloten jouw bedrijf tot een succes te maken? Dan is dit je kans! Personal Fitness Nederland zoekt gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.

Waarom een studio van Personal Fitness Nederland?
Het starten van een eigen bedrijf brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Maar heb je ook gedacht aan de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf?

Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht concept waar ondernemers eenvoudig op kunnen meeliften.

De voordelen:

 • Gegarandeerd minimaal 300 aanvragen van potentiële klanten in de eerste 6 maanden!
 • Een stabiel klantenbestand: Gemiddeld 50 klanten binnen 6 maanden. En 70 klanten binnen 12 maanden.
 • Direct gebruik maken van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat zijn succes elke dag weer bewijst!
 • Hulp en ondersteuning op alle gebieden: van trainingsschema's en voedingsadvies tot sales en administratie
 • Bij 70 klanten een gemiddeld jaaromzet van € 100.000, met een gemiddelde winstmarge van maar liefst 55%.
 • Uniek concept: Lage investering met hoog redement. Ook indien je niet over eigen kapitaal beschikt, is het zinvol om een aanvraag in te dienen. Samen wordt er gekeken naar financieringsmogelijkheden.
 • Het Personal Fitness Nederland concept is succesvol in zowel kleine als grote gemeentes 

 

Waarom een studio en waar moet die aan voldoen?
Alle ondernemers van Personal Fitness Nederland werken vanuit hun eigen studio. Een studio heeft een oppervlakte van minimaal 70 m2 tot ongeveer 100 - 150 m2 en bevat een ‘nette fitness-vloer’. Klanten worden uitgenodigd voor een intakegesprek en een wekelijks consult waarbij de oefeningen van die week ook praktisch uitgevoerd en toegelicht worden. Een eigen studio is dus een absolute must. 

Aan de ligging van de locatie zijn geen specifieke eisen gesteld. De locaties worden per situatie beoordeeld. Bij voorkeur ligt de studio centraal in de woonkern, is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is het een zichtlocatie.
Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de locatie. Wij zullen jou adviseren over gangbare huurprijzen en waar nodig helpen bij huur-onderhandelingen. 

Wie zoeken wij?
De ondernemers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie. 
Bij voorkeur heb je een sportopleiding gevolgd en heb je werkervaring als sportinstructeur, fitnesstrainer, voedingsadviseur of bijvoorbeeld fysiotherapeut.

Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben je je bewust van het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf. 

Fysiotherapeut, personal trainer of fitnesscentrum?
Ben je al werkzaam als fysiotherapeut, personal trainer of fitness coach en beschik je al over een eigen (trainings- of fitness) ruimte? Dan is de formule van Personal Fitness Nederland ook geschikt voor jou! Aangezien je reeds over een eigen ruimte beschikt, is je investering vele malen lager en kun je binnen enkele weken je omzet al gaan verhogen. 

Bas van Loon – 25 jaar - Studiohouder Waalwijk
“Ik heb in september mijn eigen studio’ geopend in Waalwijk. Door de interne opleiding kon ik meteen beginnen met intakegesprekken en trainingen geven. In eerste instantie was ik bang om alle marketing te regelen en of ik wel genoeg klanten zou krijgen. Maar gelukkig heeft Personal Fitness Nederland dit perfect voor mij geregeld. Binnen 5 weken had ik al 26 klanten ingeschreven!" 

Wil je alle informatie ontvangen?
Heb jij interesse om een eigen studio te openen of om je huidige klantenbestand uit te breiden? Vraag dan direct alle informatie aan via onderstaand formulier. We zullen tevens telefonisch contact opnemen om eventuele vragen te beantwoorden. Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.