Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Nekpijn door wielrennen verhelpen met coaching

Nekpijn door wielrennen verhelpen met coaching

Kies voor een fitness- en lifestyle programma om nekpijn door wielrennen te verminderen. Soms loop je nekklachten door wielrennen op en weet je niet precies wat je kunt doen om dit te verhelpen. In zulke gevallen is het verstandig om de hulp van een ervaren coach in te roepen. Pijnklachten kunnen zich blijven voordoen en zelfs nekklachten bij het wielrennen kunnen optreden. Zo presteer je niet optimaal en dit kan nadelig werken op je mentale mindset. Bij Personal Fitness Nederland werk je met een coach die zowel het mentale als het fysieke stuk met je gaat aanpakken, zodat niet langer meer last hebt van nekpijn bij wielrennen.

Programma met drie pijlers

Door gebruik te maken van het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland kun je nekpijn door wielrennen verminderen. Door effectief met nekklachten bij wielrennen aan de slag te gaan, zul je snel betere resultaten behalen en weer onbezorgd en pijnvrij kunnen wielrennen. Nekklachten door wielrennen wordt begeleid volgens een drietal pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Advies voor pijn aan nek

Als je nekpijn bij wielrennen ervaart, kunnen oefeningen hier verlichting in brengen. Jouw coach kent jou door en door, aangezien er wekelijks met je wordt afgesproken. Zo kunnen vorderingen in het verhelpen van nekklachten bij wielrennen direct worden geëvalueerd. Om met de pijn om te gaan, wordt bovendien aandacht gegeven aan het aanleren van een positieve mindset. Ook voedingsadviezen kunnen bijdragen aan een versneld herstel van nekklachten bij wielrennen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
2 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen