Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Nekklachten na slapen: oefeningen tegen pijn

diëten vijf soorten

Nekklachten na slapen: oefeningen tegen pijn

Bemerk je dat je vaak nekklachten na het slapen hebt? Misschien vraag je je af wat je hieraan kunt doen. Als het al wat langer speelt, kan het namelijk ook een uitwerking op je mentale gezondheid hebben. Met de support van een coach kun je zeker nekklachten na het slapen verhelpen of verminderen. Jouw persoonlijke coach bij Personal Fitness Nederland kan oefeningen bij nekklachten na het slapen aanbieden, zodat je minder last hebt van pijn. Start vandaag nog jouw persoonlijke Leefstijl Programma en ga met de Fit for Life methode aan de slag. Deze pakt nekklachten na het slapen met oefeningen aan, zodat je weer ontspannen de dag begint.

Nekklachten na slapen verhelpen met oefeningen

Nekklachten na het slapen pak je aan door oefeningen te doen, die er specifiek op gericht zijn om een goede slaaphouding aan te wennen. Naast fysieke oefeningen schenkt jouw coach ook aandacht aan je mentale gezondheid en krijg je adviezen rondom voeding. De drie belangrijkste pijlers voor coaching bij Personal Fitness Nederland zijn namelijk:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Samen aan de slag

Wil je aan de slag om te voorkomen dat je nekklachten na het slapen oploopt? Dan kan jouw coach de juiste oefeningen aangeven en ervoor zorgen dat je zonder pijn de dag begint. Een volstrekt nieuwe leefstijl, met aandacht voor fysieke oefeningen om nekklachten na het slapen te voorkomen, je mentale mindset en voedingsadviezen, geeft jou de mogelijkheid om dit probleem te tackelen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen