Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Minder stress door sporten behaal je met coaching

diëten vijf soorten

Minder stress door sporten behaal je met coaching

Wil je minder stress door sporten ervaren, dan start je vandaag nog met jouw persoonlijke coaching traject. Sporten is een perfect middel om beter met stress te leren omgaan, vandaar dat coaching ook zo goed helpt om met sporten stress te verminderen. Je wilt je liever ontspannen en gelukkig voelen en ervoor zorgen dat stress geen kans meer maakt. In het Leefstijl Programma van Persona Fitness Nederland werk je samen met jouw coach aan een gezondere leefstijl en kun je stress verminderen door te sporten. Daag jezelf uit tot het uiterste en werk aan een gezonde fysieke en mentale gesteldheid. Bij Personal Fitness Nederland helpen we je stress te verminderen door te sporten in één van onze 80 vestigingen van deze sportschool in het land.

Sporten en stress verminderen

Bij Personal Fitness Nederland kun je starten met een coaching traject volgens de Fit for Life methode. De nadruk ligt hier op het behalen van persoonlijk geluk en gezondheid, waarbij je stress kunt verminderen door te sporten. Onze drie pijlers geven hierbij de tendens aan:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching tegen stress

Met 100% resultaatgarantie ben je verzekerd van minder stress door sporten. Bespreek je doelstellingen met jouw persoonlijke trainer en een schema aan oefeningen wordt opgesteld die jou zullen helpen om stress uit je lichaam te krijgen. Ook zullen de effecten van stress minder invloed op je kunnen uitoefenen, als je een gezonde leefstijl aanmeet. Goede voeding blijft hierbij eveneens belangrijk.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen