Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Mental coaching

Mental coaching

Wil je jezelf fitter voelen? 10 tot 20 kilo afvallen? Lichamelijke of mentale klachten verminderen? Ons bewezen Fit for Life concept biedt uitkomst. Het programma is opgebouwd uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching. Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn. Mental coaching en de juiste mindset zijn hierbij cruciaal!

Wat is mental coaching?

Het streven naar een actieve, gezonde levensstijl draait om meer dan het hebben van een afgetraind lichaam. Wie zich namelijk van binnen ongelukkig voelt, zit alsnog niet lekker in zijn vel. Kun jij soms wel een mentaal steuntje in de rug gebruiken? Schrijf je dan in voor de mental coaching sessies van Personal Fitness Nederland.

Vandaag de dag staat onze mentale gesteldheid meer dan ooit onder druk. We worden geacht te presteren, resultaat te boeken, keer op keer. Komt het niet door die stressvolle baan, dan is het wel je veeleisende studie of een druk gezin die om aandacht schreeuwen. Met name de combinatie, een opstapeling van stressmomenten, brengt een hoop ballast met zich mee. Ervaar jij te veel druk op de ketel? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Of beter gezegd, om vooral even geen actie te ondernemen. Een adempauze, rust, een fijn gesprek: dat is het recept dat een overbelast brein nodig heeft om te herstellen. Wij van Personal Fitness Nederland erkennen dit probleem en bieden je graag een helpende hand. Dat doen we aan de hand van mental coaching: een vorm van persoonlijke begeleiding die je (beter) leert omgaan met je emoties en gedachtes.

Onze gecertificeerde personal trainers hebben de nodige ervaring en kennis in huis om je inzicht te geven in je mentale systeem en bieden je de handvaten om met gebeurtenissen om te gaan. Wij helpen je uit dat negatieve spiraal en werken samen met je naar een concrete, doelgerichte oplossing toe.

Hoe doen wij dat?

✔ Een totaalaanpak: beweging, voeding en mental coaching
Met wekelijks uitdagende personal trainingen, de nodige mental coaching sessies en op maat gemaakte voedingsschema’s pakken we jouw doelen met beide handen aan.

✔ Kies voor kwaliteit
Om jou beter te leren kennen stellen we je vragen en voeren we een gezondheidscheck uit. Hiermee brengen we jouw wensen, doelen en huidige gesteldheid van je lichaam en geest in kaart.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Stapsgewijs werken we in onze lifestyle en fitnessstudio aan jouw fysieke doelen en ook op mentaal vlak houden we je op de juiste koers. Door je te stimuleren om je grenzen te verleggen en door je op het juiste moment te motiveren.

Mental coaching op maat:

✔ Voor eens en voor altijd een gezond voedingspatroon
✔ Veranderen van binnen naar buiten
✔ Een totaalaanpak: beweging, voeding en mental coaching
✔ Kies voor kwaliteit
✔ Gezonde leefstijl
✔ Gezond eetpatroon

Mental coaching voor sporters

Sporters, en in het bijzonder sporters die competitief bezig zijn, ervaren vaak hoge druk om te presteren. Ze leggen de lat niet alleen hoog voor zichzelf maar de buitenwereld verwacht ook heel veel van deze sporters. Mental coaching kan ervoor zorgen dat je als sporter om leert te gaan met de druk die je jezelf oplegt maar ook de druk van buitenaf. De mental coaches van Personal Fitness Nederland zijn zeer ervaren en hebben al. Vele sporters begeleid naar een goed evenwicht tussen presteren en omgaan met de druk.

Voor eens en voor altijd een gezond voedingspatroon

Tijdens het Fit for Life programma krijg je persoonlijke begeleiding van onze voedingsdeskundige. Wekelijks stelt zij op maat gemaakte voedingsschema’s op, afgestemd op jouw doelen en lichaam. Zo krijg je alleen binnen wat je nodig hebt. Stap voor stap leer je anders eten. Na afloop heb je alle kennis, visie en inspiratie in huis om het op eigen houtje voort te zetten. Jouw levenswijze verandert voorgoed en je bent in staat om een gezond voedingspatroon aan te houden én te genieten van het leven. Daar heb je niets of niemand meer voor nodig. Nooit meer!

Mental coaching: veranderen van binnen naar buiten

Jezelf iets aanleren wat je niet gewend bent, oftewel je gewoontes veranderen, is niet gemakkelijk. Maar het is te doen. Heel goed zelfs! Hierbij is het belangrijk dat de verandering van binnenuit komt. In jezelf zit de kracht om blijvende veranderingen aan te brengen in jouw leven. Met diverse mental coaching-sessies helpen we je die kracht vinden en gebruiken. Tussentijds ongemotiveerd afhaken zit er niet in. We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt!

Wanneer kies je voor mental coaching?

Natuurlijk kun je bij een van onze 85+ vestigingen ook voor niet stress-gerelateerde problemen terecht. Merk je dat je zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken, je kampt met bepaalde angsten of je in het algemeen ergens mee in je maag zit, dan staan ook dan onze personal trainers voor je klaar. Wij zijn van mening dat jouw mentale welzijn minstens zo belangrijk als de fitheid van je lichaam is. Wie zich goed voelt, straalt dat uit. En wat is er nou belangrijker dan dat?

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen