Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Meer conditie krijgen

Meer conditie krijgen

Streef jij ernaar om binnen snelle tijd meer conditie te krijgen op een efficiënte, gezonde en slimme manier? Dan kan je bij Personal Fitness Nederland terecht om jouw sportleven te veranderen. Met meer dan 80 studio’s verspreid over Nederland zijn er voldoende locaties bij jou in de buurt waar jij terecht kan om je conditie te verbeteren. Je werkt samen met één trainer, waardoor je een goede vertrouwensband zal opbouwen met een coach die in jou geïnvesteerd. Samen met een personal trainer ga je op sportief vlak aan de slag en wordt je uitgedaagd op fysiek en mentaal gebied. Op de korte termijn bouw je een goede conditie op en zal je hierdoor meer plezier in het sporten krijgen.

Het behalen van een goede conditie

Jouw personal trainer zal een persoonlijk trainingsschema voor jou opstellen gericht op het krijgen van een goede conditie en hierin gebruik maken van de volgende drie uitgangspunten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Samen met je trainer ben je zeker één keer per week aan het sporten, verder heb je de mogelijkheid om thuis extra oefeningen te doen gericht op het behalen van een goede conditie.

Meer conditie krijgen door sporten

Gedurende het traject dat jij als sporter met je personal trainer aan gaat worden grenzen verlegd en zal je steeds opnieuw uitgedaagd worden op sportief vlak. Op deze manier krijg je steeds meer conditie door sporten en ontwikkel jij een mindset van lef, wil en doorzettingsvermogen.

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
29 november 2022
Studio Best
10
19 september 2022
Studio Oegstgeest

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen