Medewerkers Zutphen

Ik ben Danny Put en sinds april 2016 actief bij Personal Fitness Nederland. Ik ben opgeleid als Oefentherapeut Mensendieck. Deze kennis neem ik altijd mee als ik mensen coach. Ik ben al meer dan 12 jaar bezig met fitness en voeding en vind het prachtig om mensen hierin te begeleiden. Sinds de laatste jaren komt mental coaching meer aan bod, zowel bij mijzelf als bij mijn klanten. Om je doelen te bereiken is dit in mijn ogen het belangrijkste onderdeel.

Ik houd ervan om heel veel dingen te doen en nieuwe dingen te proberen. Ik houd van skateboarden, snowboarden, motor rijden, gamen en voetbal. Deze ‘drang’ naar variatie zie je ook altijd terug in mijn trainingen. Ik ben een rustige jongen en kan mensen op een vriendelijke doch strenge manier aan het werk zetten en laten nadenken over keuzes die ze maken.

Even voorstellen... Nick

Ik ben Nick Kramer en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Personal Fitness Nederland. Na de middelbare school heb ik 3 jaar gewerkt als infanterist bij de Luchtmobiele Brigade te Schaarsbergen. De structuur, regelmaat en discipline die ik daar heb geleerd pas ik ook toe in mijn trainingen. Vervolgens heb ik de 4-jarige opleiding ALO ('Academie voor Lichamelijke Opvoeding') gevolgd aan de HAN te Nijmegen. Daar heb ik mij tevens gespecialiseerd als leefstijlcoach. Daarna ben ik werkzaam geweest als LO en BSM docent op het Luzac College in Zwolle en als X-FITTT trainer bij Slim Healthclub de Liemers voor het begeleiden van mensen met overgewicht. 

Ik ben een enthousiast en energiek persoon. Ik ben graag in contact met mensen en dat is wat het werk als personal coach zo mooi maakt. Als ik mensen kan helpen een gezonde leefstijl te hanteren word ik daar heel erg blij van. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door: gedrevenheid, sportiviteit en doorzettingsvermogen. Deze 3 pijlers probeer ik ook altijd over te brengen op de klanten die ik train bij Personal Fitness Nederland. 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum