Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Last van onderrug

Last van je onderrug behoort met Personal Fitness Nederland voorgoed tot de verleden tijd

Heb jij last van je onderrug, je gewrichten of je nek, dan is Personal Fitness Nederland de plek om daar wat aan te doen. Wij zijn geen sportschool want we richten ons op veel meer dan beweging alleen. Daarom helpen wij mensen aan een gezond en fit lichaam in de breedste zin van het woord. En daar hoort last in de onderrug niet bij. De totaalaanpak die we aanbieden helpt je niet alleen van je lichamelijke klachten af, het geeft je ook de kennis en tools om je lichaam voor goed te veranderen.

Geen last meer van je onderrug met Fit for Life

Het programma van Personal Fitness Nederland heet Fit for Life en dat is ook exact waar we ons op richten. We maken jou fit voor het leven en bieden je daarvoor een persoonlijke coach en een op maat gemaakt plan aan. Samen gaan jullie aan de slag om de last in je onderrug te verhelpen en om ervoor te zorgen dat dit nooit meer terugkomt. Daarvoor moet je je slechte gewoonten vervangen voor goede. Je persoonlijke coach richt zich dan ook op drie pijlers van gezondheid:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Een 100% resultaatgarantie cadeau

Naast een persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt plan krijg je van ons ook een 100% resultaatgarantie. Behaal je je doelen niet binnen de tijd die daarvoor was aangegeven, dan gaan we kosteloos door tot we er wel zijn. Wij geven niet op en weten dat jij de last van je onderrug ook de baas kunt worden.

Goed idee! Vraag vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen