Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kies voor een personal coach om lage rugpijn te verhelpen

diëten vijf soorten

Kies voor een personal coach om lage rugpijn te verhelpen

Stap in het unieke Fit for Life programma en ontdek wat jouw personal coach kan doen om lage rugpijn te verhelpen. Misschien loop je al langere tijd rond met vervelende pijnklachten en weet je niet goed hoe je hiervan af moet komen. Een coach bij Personal Fitness Nederland biedt 1-op-1 begeleiding voor het verhelpen van lage rugpijn. Een zorgvuldige observatie zal aangeven waardoor de pijnklachten optreden en wat er gedaan kan worden om lage rugpijn te verminderen. Specifieke doelstellingen worden uitgebreid besproken, waarna je samen met jouw aangewezen coach aan de slag gaat met het verhelpen van lage rugpijn. Er is een 100% resultaatgarantie, dus genoeg reden om vandaag nog te starten met coaching.

Lage rugpijn verminderen met oefeningen

Jouw coach geeft je support op zowel fysiek als mentaal vlak en zal samen met jou verschillende oefeningen doen. In het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland staat jouw gezondheid voorop en wordt de coaching ingezet volgens een drietal pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Lage rugpijn verhelpen

Om lage rugpijn te verhelpen start je met coaching in de fitness. Alle fysieke en mentale uitdagingen worden met je besproken, waarna je met oefeningen aan de slag gaat om lage rugpijn te verzachten. Een verbeterde mindset zal de juiste aanmoediging geven om de fitness vol te houden en uiteraard behoud je wekelijks contact met jouw coach om de vorderingen te evalueren. Behaal goede resultaten om lage rugpijn te verhelpen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen