Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Lage bloeddruk en sporten combineren met coaching

Lage bloeddruk en sporten combineren met coaching

Als je lage bloeddruk en sporten wilt combineren tot een doeltreffend trainingstraject, dan ben je bij Personal Fitness Nederland aan het juiste adres. Bij ons profiteer je van deskundig support en advies rondom fitness oefeningen en voeding en kun je bovendien verwachten dat je voldoende wordt gemotiveerd en aangemoedigd. Onze coaches geven steun bij sporten met lage bloeddruk, zodat je veilig kunt trainen in onze sportschool. Sporten en lage bloeddruk kan leiden tot spannende situaties als je niet goed weet waar je bedacht op moet zijn. Jouw persoonlijke coach kan je hierin de juiste begeleiding bieden.

Sporten en een lage bloeddruk

Als je gaat sporten met een lage bloeddruk, moet je goed letten op je voeding. Bij een te laag bloedsuikergehalte kun je namelijk flauwvallen en dit wil je uiteraard voorkomen. Ons Leefstijl Programma richt zich naast begeleiding op lichamelijk vlak ook op het geven van voedingsadvies. Drie kenmerkende pijlers aan support zijn namelijk:

  • Voedingsadviezen
  • Lichamelijk welzijn
  • Mentale aanmoediging

Aandachtspunten bij lage bloeddruk

Lage bloeddruk en sporten is zeker mogelijk als je goede begeleiding krijgt. Jouw coach vertelt je waar je op moet letten en hoe je veilig de sportschool in kunt. Om flauwvallen te vermijden is goede voeding voor het sporten noodzakelijk. Om de moed te vinden om met lage bloeddruk te sporten, werkt jouw coach bovendien aan jouw mindset. Zo wordt werken aan je fysieke gezondheid weer leuk en het sporten weer uitdagend. Coaching geeft jou 100% resultaatgarantie.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen