Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Trainen in een studio om kniepijn aan de zijkant te verzachten

Trainen in een studio om kniepijn aan de zijkant te verzachten

Altijd veel last van kniepijn aan de zijkant, maar nog steeds geen idee wat je hier het beste aan kunt doen? Neem dan een coach bij Personal Fitness Nederland in de arm. In één van onze studio’s kun je aan de slag met jouw persoonlijke trainer om de beste resultaten in herstel te verkrijgen. Ons Leefstijl Programma is er geheel op gericht om jouw persoonlijke gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Het is begrijpelijk dat je graag de kniepijn aan de zijkant wilt verminderen. Niemand vindt het fijn om met pijnklachten door te moeten lopen. Door gebruik te maken van de Fit for Life methode ben je verzekerd van professioneel support van een ervaren coach.

Zijkant met kniepijn trainen

Met een personal coach krijg je net dat zetje in de rug dat nodig is om de kniepijn aan de zijkant te verminderen. Je profiteert van mental coaching, om zo de juiste inspiratie te krijgen en te werken aan pijnklachten in de knie. Ons trainingstraject is gericht op een drietal pijlers om optimaal succes te garanderen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Kniepijn aan zijkant verminderen

Om ervoor te zorgen dat kniepijn aan de zijkant verzacht wordt of verdwijnt, voer je elke week bepaalde oefeningen uit. Wekelijks worden de resultaten besproken, waarna je verder zelfstandig aan de slag gaat. Met de juiste mentale aanmoediging en voedingsadviezen geldt voor dit traject 100% resultaatgarantie, ook voor kniepijn aan zijkant.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
3 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen