Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kniepijn met wielrennen los je op met persoonlijke training

Kniepijn met wielrennen los je op met persoonlijke training

Om kniepijn met wielrennen te voorkomen, is het nodig om effectieve oefeningen te doen. Zo kom je er namelijk achter welke bewegingen ervoor zorgen dat je kniepijn na het wielrennen oploopt. Mogelijk is je houding verkeerd, of zet je te veel spanning op je knieën. Het is dan fijn om professionele ondersteuning te krijgen van onze ervaren coaches. Zo hoef je zelf niet langer in het duister te tasten, maar kun je vertrouwen op deskundig advies. Bij Personal Fitness Nederland kun je terecht voor een coaching traject. Je hoeft je enkel aan te melden voor ons Leefstijl Programma, waarna je met jouw coach in gesprek gaat over kniepijn tijdens het wielrennen.

Kniepijn na wielrennen

Kniepijn bij wielrennen is zeker geen onbekend verschijnsel. Je wilt vaak flink vaart maken en hierdoor kan de knie overbelast raken. Jouw coach kan je adviseren over houdingen of drukverdeling en de juiste oefeningen aanreiken om kniepijn tijdens het wielrennen te verminderen. Er wordt gewerkt volgens een drietal aandachtspunten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching in kniepijn bij wielrennen

Heb je de juiste aanmoediging nodig als je er even doorheen zit? Jouw coach geeft jou de juiste mentale stimulans om door te zetten en werkelijk de oorzaak van de kniepijn bij wielrennen te achterhalen. Voor fysiek herstel is vaak ook mentale coaching nodig en dit is wat ons Fit for Life project zo uniek maakt. Herstel van kniepijn bij wielrennen is met 100% gegarandeerd.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
1 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Etiketten lezen doe je zo!
Mediteren kun je leren: maak er je dagelijkse gewoonte van
Een kantoorbaan? Zo kun je je dagelijkse beweging verhogen

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen