Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoe ga je om met kniepijn door hardlopen?

diëten vijf soorten

Hoe ga je om met kniepijn door hardlopen?

Het kan iedereen overkomen, zelfs ervaren renners: plotseling ervaar je kniepijn bij het hardlopen. Mogelijk heb je net een verkeerde beweging gemaakt of is je loophouding niet optimaal. Dan kan het voorkomen dat je kniepijn tijdens het hardlopen ervaart. Kniepijn na het hardlopen is ook een mogelijkheid, aangezien je dan meer in ruststand komt. Ervaren coaches op gebied van mentale en fysieke gezondheid kunnen je helpen om met kniepijn tijdens het hardlopen om te gaan. Volg het Leefstijl Programma en ontdek welke positieve resultaten jij kunt behalen als je de juiste begeleiding krijgt. Je kunt snel weer zonder kniepijn hardlopen en goede prestaties neerzetten.

Kniepijn na het hardlopen

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 80 vestigingen waar je je kunt aanmelden voor coaching support als je kniepijn bij hardlopen ervaart. Aan de hand van persoonlijke doelstellingen wordt een Fit for Life programma opgesteld, dat zich richt op Beweeg- en Voedingsschema’s volgens drie aannemelijke pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Aanmelden voor coaching

Mindset Coaching is een belangrijk onderdeel van de fitness begeleiding die je van jouw persoonlijke coach mag verwachten. Hoe positiever je met je pijnklachten om kunt gaan, des te sneller zul je de kniepijn bij hardlopen kunnen verhelpen. Meld je direct aan voor persoonlijk support en je gaat ongetwijfeld goede resultaten behalen. Je zult snel van de kniepijn bij hardlopen zijn verlost. Een effectieve manier om je gezondheid te verbeteren en een nieuwe leefstijl aan te meten.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen