Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Yvonne fitter, gezonder en gelukkiger

Al jaren struggle ik met instabiele gewrichten en snel overbelasting in mijn pezen en spieren. Hiervoor meerdere specialisten en fysiotherapeuten bezocht, maar deze konden me maar tot op zekere hoogte helpen. Ik ben van nature een sporter en was ontzettend gefrustreerd dat me dat niet meer goed lukte. Ik had vaak na trainingen te veel pijn waardoor ik weer moest stoppen en nadien weer vanaf 0 moest opbouwen.

Erg demotiverend.

Ik heb mijn probleem voorgelegd aan Teun tijdens het intakegesprek en zij beloofde mij dat ze konden helpen. Enigszins sceptisch ben ik begonnen aan mijn traject van een half jaar bij Personal Fitness Nederland, locatie Eindhoven. Maar wat ben ik BLIJ dat ik deze keus gemaakt hebt! Ik kreeg perfecte begeleiding waardoor ik leerde omgaan met mijn beperkingen, maar er ook achter kwam dat ik veel meer kan dan ik had gedacht. Zo zei ik aan het begin dat ik nooit zou kunnen opdrukken met mijn zwakke schouders, maar na 2 maanden kon ik 15 keer opdrukken.

Ik heb geleerd om niet op te geven als ik pijn heb, maar om mijn trainingen aan te passen en vooral door te gaan. Afvallen is nooit een doel van mij geweest omdat ik dit niet nodig vond.
Echter was het mooi meegenomen dat ik na 2 maanden 4 kilo (!) kwijt was (zie foto).

Ik zat gewoon wat strakker en fitter in mijn vel. Mede dankzij het voedingsadvies wat je meekrijgt. Ik at van tevoren al gezond, vond ik, maar ik heb nog beter leren eten. De recepten zijn echt heel erg lekker, mijn man geniet er ook van.

Na 2,5 maand kwam ik erachter dat ik zwanger was. Ook hierin heb ik goede begeleiding gekregen bij mijn misselijkheid en later bekkeninstabiliteit. Al die tijd heb ik (aangepast) door kunnen sporten.

Mijn tijd bij Personal Fitness Nederland zit er helaas bijna op maar ik heb handvaten gekregen voor de rest van mijn leven. Dank je wel Teun voor het gepush tijdens de trainingen en de aandacht tussen de trainingen door.

Ik ga jullie missen!

Ik kreeg perfecte begeleiding en kan veel meer dan ik had gedacht met mijn beperkingen.

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen