Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Wouter fitter, gezonder en gelukkiger

Eind juli was ik het beu. Met de lockdown die al even bezig was werd het lastig om in de klimhal te sporten. Ook merkte ik tijdens het klimmen dat ik niet genoeg kracht en conditie had om lastige routes te klimmen. Thuis oefeningen doen deed ik wel eens, maar na een paar keer ging de motivatie ook weg om dit thuis te blijven doen.

Ik zocht een manier om mijn conditie en kracht op te bouwen en daarbij ook wat kilo’s kwijt te raken. Via een collega hoorde ik van Personal Fitness Nederland. Hij vertelde zijn ervaring en wat hij bereikt heeft. Dit wekte mijn interesse en heb contact opgezocht.

Na het intakegesprek met Jasper hebben we samen doelen opgezet. Mijn doel werd 17 kilo afvallen, spiermassa opbouwen, een gezonder vetpercentage en een betere conditie.

In het begin was het best wel omschakelen. Anders gaan eten, opletten met boodschappen doen en ik ging anders koken dan dat ik gewend was. Ook het sporten viel in het begin tegen. Thuis tijd maken om oefeningen te doen was in het begin lastig om ritme in te vinden.

Ondertussen ben ik al ruim een half jaar bezig en al iets meer dan 10 kilo kwijt. Mijn conditie gaat goed vooruit en mijn spierkracht gaat ook vooruit. Het ritme vinden om thuis oefeningen te doen gaat goed. Ik zit een stuk beter in m’n vel en merk ook dat ik op andere vlakken mezelf minder druk maak. Zelf had ik niet gedacht dit al te kunnen bereiken in deze tijd.

De komende maanden wil ik me focussen op mijn einddoel en zorgen dat ik het ook daarna vol kan blijven houden. Maar samen met de hulp en motivatie van Jasper moet dat goed komen.
Ik heb zin in de komende maanden om te werken aan mijn doelen en ben trots op wat ik tot nu heb bereikt in de afgelopen maanden.

Ik zit een stuk beter in m’n vel en merk ook dat ik op andere vlakken mezelf minder druk maak.

Waardering

9
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
9

Gecoacht door

2156 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen