Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Thymen weer sterk en zelfverzekerd!

Thymen aan het woord:

Toen ik met twijfel startte bij Giuliana, had ik net mijn eerste coronabesmetting erop zitten: ik zat niet lekker in mijn vel, was onzeker op de werkvloer en had al voor langere tijd de ‘als ik minder eet, kom ik ook niet aan’-mindset. Nu ik terugkijk zie ik pas in hoe ongezond het was dat ik maar 1300 kcal binnenkreeg.

Giuliana oordeelde niet en ondersteunde mij met goede moed en een luisterend oor. Ik kon wekelijks mijn ei kwijt, leerde nieuwe sporttechnieken juist aan (nooit gedacht dat ik ooit squats zou doen) en ik begon weer zin te krijgen in de dagen. Zowel op werk- als persoonlijk gebied werd ik zelfverzekerd. Ik kreeg handvaten die ik langzamerhand eigen kon maken en ervaarde zowaar plezier in de zelfstandigheid die ik ervoor terug kreeg.

Zelfs toen mijn traject op de weegschaal stil stond – en dit frustreerde, was Giuliana daar om vooral naar de mentale vooruitgang te kijken; want het één kan niet zonder het ander. Het aha-moment kwam toen we middels de Fitboostweek (hier wordt citroenwater je beste vriend) erachter kwamen dat zuivelproducten en ik geen maatjes waren????. Middels mijn betere voedingspatroon zijn de weegschaal en mijn mentale kracht weer in balans met elkaar????

Het bewijs dat hetgeen wat ik bij Giuliana heb ontwikkeld zelf kon hanteren, werd getoond toen ik een tweede coronabesmetting kreeg en mijn relatie plotseling werd verbroken. Voorheen zou ik met een bak ijs op de bank zijn beland (niks mis mee), maar ik had zowaar de behoefte om ritme en kracht te behouden. Niettemin was ik erg onzeker over mijn zelfbeeld, maar wederom bood Giuliana een luisterend oor en gaf ze motivatie om zo de valkuilen te kunnen tackelen. Sindsdien ben ik op weg om de beste versie van mijzelf te worden.

Ik ben trots op hetgeen waar ik zelf eindverantwoordelijk voor ben: mijn eigen, 10kg lichtere(!), ik. Soms gaat het een dagje ‘minder’, maar ik heb geleerd dat discipline en lief zijn voor mijzelf belangrijker zijn dan motivatie. Want uiteindelijk begint het bij een kern. De kern die iedereen heeft, waarmee Giuliana jou leert kennismaken.

Ik ben trots op hetgeen waar ik zelf eindverantwoordelijk voor ben: mijn eigen, 10kg lichtere(!), ik.

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen