Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Saskia fitter, gezonder en gelukkiger

Ik ben Saskia, 49 jaar oud, en heb een zittend beroep als taxichauffeuse. Mijn werkgever was benaderd om zijn werknemers met over- of ondergewicht te helpen om gezonder en vitaler te worden. Dit aanbod kwam voor mij precies op het juiste moment! ????

Met jojo’en was ik al jaren bekend. Daarbij heb ik al jaren nek- en rugletsel, wat een groot deel van mijn leven beheerst. De overgang maakte het er ook niet makkelijker op om mijn gewicht omlaag te krijgen. Dus de knop ging om en ik had er vertrouwen in dat het mij dit keer zou lukken d.m.v. sporten en voeding en een personal trainer ✔️.

Mijn doel was om meer energie te krijgen, mijn rugspieren sterker te maken en natuurlijk om af te vallen. Inmiddels heb ik het Fit for Life 16-weken programma afgerond. Ik ben in die tijd 13 kg afgevallen! ????

Ik ben er nog niet, want er mogen nog meer kilo’s af, maar ik ben superblij en trots met het tot nu toe reeds behaalde resultaat. Ik heb meer energie en voel me al een stuk beter in mijn vel ????. Ik zal nu moeten laten zien dat ik karakter en discipline heb, want vanaf nu ga ik deze levensstijl op eigen houtje voortzetten. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om op deze manier aan mezelf te werken. ????????

???? Ben je werkzaam voor een taxi- of touringcarbedrijf en heb je over- of ondergewicht? En wil je net als Saskia werken aan jouw gezondheid? Meld je dan aan via www.personalfitnessnederland.nl/sterkaanhetstuur/ en kom in aanmerking voor het volledig gesubsidieerde 16-weken programma dat mogelijk gemaakt wordt door Sociaal Fonds Mobiliteit en FSO. Gewoon doen!

Ik heb meer energie en voel me al een stuk beter in mijn vel ????.

Waardering

9
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
9

Gecoacht door

2150 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen