Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo draaide Peter zijn levensstijl 180 graden om!

Topper Peter aan het woord hoe hij fit werd én stopte met roken:

Ik was mezelf al een lange tijd bewust van mijn ongezonde levensstijl. Mijn ‘ontbijt’ bestond uit een blikje cola of energiedrank met een aantal sigaretten. In de avond als de kinderen op bed lagen ook weer een blikje cola en een aantal sigaretten. Ik lette niet op mijn voeding, was te dik en had maar weinig energie door de dagen heen.

Om dit te veranderen had ik zelf al eens pogingen gedaan om mezelf aan te pakken; dan ging ik weer een periode hardlopen, iets gezonder eten en verloor ik weer een paar kilo. Om vervolgens binnen no time diezelfde kilo’s er weer aan te hebben en terug te vallen in mijn oude gewoontes. Het lukte me niet om te veranderen in mijn hectische leven.

Augustus 2021 was ik er zo klaar mee dat ik vast zat aan deze ongezonde levensstijl, dat ik verder ben gaan kijken wie of wat mij hierbij zou kunnen helpen. Ik ben na een kort onderzoekje uitgekomen bij Personal Fitness Nederland in Meppel. Eind augustus 2021 ben ik hier begonnen met een programma.

Samen met mijn coach, Martin, zijn we gaan kijken hoe mijn leven er nu uitzag, waar ik tegenaan liep, en hebben we doelen gesteld waar ik aan ging werken en hij in ging aansturen.

Ik ben nu dik een half jaar verder en ik kan stellen dat mijn levensstijl 180 graden is omgedraaid! Ik ben gestopt met roken, ik ben me bewust geworden van welke voeding ik neem en wat voeding met me doet. Ik heb een aantal sportmomenten in de week die ik tóch kan combineren met mijn drukke leven (werk 40 uur onregelmatig, twee kinderen waarvan één gehandicapt), ik ben 10 kilo afgevallen en mijn vetpercentage is weer gezond.

Door een stuk bewustwording en stimulans vanuit mijn coach, is het gelukt om te stoppen met roken en mijn levensstijl permanent te veranderen. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel, letterlijk en figuurlijk!

 

Het is me gelukt om te stoppen met roken en mijn levensstijl permanent te veranderen!

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen