Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Patrick fitter, gezonder en gelukkiger

In 2020 zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was te zwaar, had een opgeblazen gevoel en was eigenlijk altijd moe. Had moeite om in actie te komen en dingen te doen. Ik was niet tevreden met het leven wat ik leed en met mijn lichaam ????‍♂️.

Toen heb ik besloten om dit te gaan veranderen. Ik was mij ervan bewust dat ik meer moest gaan bewegen en gezonder moest gaan eten. Ik ben op zoek gegaan naar een personal trainer die mij hierin kan begeleiden. Zo ben uitgekomen bij Personal Fitness Nederland – Eindhoven.

Het programma voor afvallen sprak mij aan omdat zij niet alleen naar het afvallen kijken, maar het grote plaatje namelijk lifestyle. Zij richtten zich op duurzaam afvallen en het jojo-effect te voorkomen. Samen met mijn Personal Coach Bess heb ik een op maat gemaakt programma opgesteld waarbij beweging, eten en mentale coaching centraal staan ????‍♀️????.

In augustus 2020 ben ik gestart met het Fit for Life programma. Het programma zou 9 maanden duren waarin ik 24 kilo blijvend zou afvallen. Er is eerst diagnose gemaakt om inzicht te krijgen waar het in mijn leefgewoonten mis is gegaan. Iedere week was er een weegmoment, individuele training en werden de weekdoelen vastgesteld. Ook kreeg ik oefeningen mee om thuis uit te voeren, wat in coronatijd erg fijn was ????. Voor de voeding werd een app gebruikt waar ik elke dag nieuwe gerechten van kreeg. De variatie was groot waardoor het niet saai werd ????????.

In het begin vlogen de kilo’s eraf. Later wanneer ik op mijn streefgewicht kwam ging het langzamer. Elke keer vond ik de motivatie om door te gaan ????. Hierin heeft de coaching mij echt geholpen. Ik kijk met heel veel plezier en trots terug op het Fit for Life programma. Kan zeggen dat er bij mij een gedragsverandering heeft plaats gevonden ????.

Ik kan Personal Fitness Nederland warm aanbevelen. Voor wie duurzaam wil afvallen ???? ga het Fit for Life programma doen ????.

Ik kan Personal Fitness Nederland warm aanbevelen!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2150 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen