Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo is Olaf 12 kg afgevallen en kan hij zijn hobby weer beoefenen!

Lees hier het succesverhaal van Olaf:

Het is nu alweer 1 week geleden dat ik voor het laatst deelnam aan de training in de studio en ik mis het ook wel weer! Het doel was om zoveel mogelijk af te vallen en ook weer fit te worden, zodat ik voor de marathon kon gaan trainen. Ik rende voorheen elk jaar een marathon, maar dat was er de laatste jaren niet meer van gekomen met het gevolg dat ik zo’n 16 kg ben aangekomen.

Toen ben ik online gaan kijken hoe ik zo snel mogelijk kon afvallen. Mijn oog viel op “Personal Fitnes Nederland”. Op
6 Maart 2023 heb ik mijn intake gesprek gehad met Fabiën en dat voelde al meteen goed. Ik heb uitgelegd wat ik wilde: afvallen en fit worden, zodat ik weer voor de marathon kon gaan trainen.

Fabiën vertelde mij dat ik er rekening mee moest houden dat ik ongeveer 1 à 2 kg per week kon afvallen, maar legde ook goed uit dat het gewicht niet alleen belangrijk was en er ook gekeken moest worden naar het vetpercentage. Daarnaast moest ik op mijn voeding gaan letten met een mooie app waarin staat hoeveel calorieën je per dag kan eten.

Zo gezegd, zo gedaan. De eerste afspraak ingepland waarbij ik een lichamelijke test moest doen. Wat viel dat tegen! Ik kon mijzelf nog niet opdrukken en sit-ups ook al niet.

De eerste 2 weken lekker getraind en ik voelde me al meteen beter. Wat voor mij persoonlijk niet werkte was de voedsel app. Geen probleem, vertelden ze mij , ik moest dan in een boekje opschrijven wat ik elke dag at. Na 2 weken ben ik er samen met Mensje, die mij ook een paar keer getraind heeft, doorheen gelopen en heeft Mensje aangegeven wat ik zoal verkeerd deed met eten of welk voedsel ik beter niet kon nemen. Na 8 weken kreeg ik mijn tweede lichamelijk test en die zag er al beter uit. Ik kon opdrukken en planken voor 2 minuten. Dat voelde te gek! Ook het afvallen ging goed, zelfs meer dan goed. Maar toen raakte ik geblesseerd en dan denk je OH NEE! Maar gelukkig was daar weer hulp, en werd ik gemasseerd en het voelde toch weer goed. Uiteindelijk toch besloten om 3 trainingsdagen over te slaan om rust te nemen en goed te kunnen herstellen. Daarna weer verder gegaan en mijn training langzamerhand uitgebreid met kleine stukjes rennen op een heel rustig tempo. Alles in overleg.

Uiteindelijk 12 kg afgevallen, heel wat procentjes vet minder, weer fit en klaar om voor de marathon te trainen, maar het allerbelangrijkste ook weer gezond!

Wat ik uiteindelijk geleerd heb en waar ik alle drie de trainers, Mensje, Anis en Fabiën heel dankbaar voor ben, is dat ze het mij geleerd hebben, dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Hoe je jezelf kan motiveren en weer de discipline krijgt om te trainen. Echter zou het mij niet gelukt zijn zonder de goede coaches die me begeleid hebben in dit proces. Ik weet dan ook zeker dat tijdens de winter rust, nadat ik mijn eerstvolgende marathon heb gelopen, weer gebruik ga maken van Personal Fitness Nederland. Het is een andere manier van trainen waar de focus niet alleen op rennen ligt.

Mensje, Anis en Fabiën heel erg bedankt voor jullie hulp en begeleiding, zodat ik mij nu weer fijn voel in mijn lijf en mijn hobby weer kan beoefenen. (bijkomend voordeel: ik kan zonder t-shirt op strand liggen)

Ik voel me weer fijn in mijn eigen lichaam!

10
0%
10

2149 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen