Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Nienke fitter, gezonder en gelukkiger

Een vriendin wees mij op Personal Fitness Nederland. Ze wist dat ik meer hulp nodig had dan alleen een abonnement bij een sportschool. Ik wilde werken aan mijn gezondheid, beter in mijn vel zitten en was op zoek naar goede begeleiding en iemand die me aanspoorde. Mijn overgewicht speelde me parten en dat had grote invloed op mijn zelfvertrouwen en waardigheid.

Mijn eerste kennismaking met Personal Fitness Nederland was met coach Richard. Ik zat er futloos bij, met pijn in mijn lijf en met m’n ziel onder m’n arm. Richard heeft me over de streep getrokken en zelfs enthousiast gemaakt om met mezelf aan de slag te gaan.

Voordat ik begon aan het Fit for Life programma was ik altijd moe en futloos. Had nergens zin in en ik dacht altijd slecht over mezelf. Mijn hele mindset is veranderd en ook belangrijk, mijn hele sociale omgeving is veranderd. Voorheen hoorde een drankje bij ‘gezellig’ doen als ik afsprak met vrienden, nu kan dat ook met een kopje thee ☕. Ik heb een duurzame verandering doorgemaakt, maak bewuste keuzes in mijn dagelijkse routine wat betreft voeding (vooral de tussendoortjes) en het sporten. Wat een verandering, ik voel me er zo lekker bij!

Ik moest van ver komen maar Richard heeft mij stap voor stap begeleidt en aangespoord. We hebben de trainingen rustig opgebouwd en ben het hele traject blessurevrij gebleven. Tijdens de feestdagen ondervond ik wat tegenslagen, maar we hebben het samen weer opgepakt. Ik heb daardoor geleerd om mezelf over hobbels en tegenslagen heen te zetten.

Nu een jaar later, en meer dan 20 (!) kilo lichter, heb ik veel meer energie en vind mezelf weer een leuke vrouw! Ik heb nu zoveel meer positieve energie. Dat werkt ook door op de mensen om me heen en op mijn werk. Ik heb zelfs een nieuwe liefde gevonden! ❤️ En ook hij support mij in het gezonde leven.

Ik wil nog zeker 10 kilo eraf, wat me zeker gaat lukken. Ik ga nog een jaar door met de SGT zodat ik Richard nog 1x in de week zie, want ik ben een beetje bang om helemaal losgelaten te worden. Ik vind de lessen echt geweldig, ik kom er met veel plezier. Leuke mensen, goeie coaches en een relaxte sfeer. Niets kan me nu nog stoppen!

Leuke mensen, goeie coaches en een relaxte sfeer.

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2139 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Verhalen niet gevonden

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen