Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Nancy fitter, gezonder en gelukkiger

Na een pittige tijd besloot ik dat het tijd was om gezonder te gaan leven en af te gaan vallen. Ik had in het verleden wel vaker gelijnd, maar zocht nu iets wat ik door kon zetten en niet met het bekende jojo-effect zou zitten. In september 2020 zag ik Bess voor mijn intakegesprek en werd ik gewogen. Direct viel mij op hoe enthousiast ze vertelde en gaf mij hoop dat Personal Fitness Nederland iets voor mij kon zijn.

Ik ging op de weegschaal staan en schrok hiervan. Ik wist wel dat ik zwaarder was geworden in de loop der jaren, maar niet zo zwaar! Met een startgewicht van 98 kilo gingen we van start.
Het sporten was pittig in het begin, zeker omdat ik dit in de avonden doe na de zorg voor het gezin en huishouden in plaats van netflixen en chips eten. Toch merkte ik na twee maanden dat het steeds beter ging om dit vol te houden en na 3 maanden miste ik het zelfs als ik een avond niet sportte.

Iedere week ontving ik gemotiveerde berichten van coaches Teun, Jasper en Bess wat mij zeker hielp om door te zetten! Ook kon ik altijd bellen of een bericht sturen als ik ergens mee zat of een week had die gewoon niet lekker liep.

Na een korte onderbreking door een operatie hielpen zij mij ook toen ik voor mijn gevoel weer opnieuw moest beginnen in november 2020. Nu, 6 maanden na de start, zijn de eerste 20 kilo’s eraf. Ik spaar voor nieuwe kleding want die is straks zeker nodig!

Dank jullie wel Teun, Jasper en Bess voor alle support waardoor het ook lukt om mijn doel na te streven. Jullie zijn kanjers!

Ik zocht iets wat ik door kon zetten en niet met het bekende jojo-effect.

Waardering

9
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
9

Gecoacht door

2139 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen