Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo viel Miranda 15 kg af terwijl ze iedere dag lekker eet!

In april 2021 maakte ik de keuze om lid te worden van Personal Fitness Nederland. Ik had iemand nodig die mij kon helpen en motiveren met mijn lange wensen lijst.

Afvallen was nummer 1, maar ook wou ik graag minder lichamelijke klachten, sterker worden, geen pijnstilling meer slikken, wel nog lekker eten, ook genieten van het leven, lekker kunnen stappen of uit eten. Tja, een hele klus voor de coach om dat klaar te krijgen met mij. Aangezien ik geen makkelijk persoon ben die snel luistert naar een ander.

Wat Raissa (mijn persoonlijke coach) en Jessie hebben gedaan weet ik niet, maar ze hebben mij zeker onder de duim. Met hun motivatie en tips kwam ik een heel stuk verder. Raissa spreek ik wekelijks persoonlijk en ook bij haar kon ik andere problemen kwijt of mijn hart luchten. Ze zijn meer dan alleen sportcoaches. Mijn eetpatroon is zeker veranderd, meer bewust en gezonder maar op de tijd geniet ik ook van een goed restaurant of een lekker stukje (aardbei)-vla. Het kan namelijk gewoon als je de dag erna maar gewoon verder gaat met gezond en bewust eten.

Tevens sport ik 3x in de week. Heerlijk! Meer kan ik daar niet over zeggen. De afspraak staat dus ik moet gaan. Dat is voor mij belangrijk.
Die afspraak is de stok achter de deur om niet op het laatste moment toch op de bank te gaan liggen.

Tja wat heb ik bereikt, 15kg minder gewicht, al meer dan 6 maanden geen pijnstillers meer gehad, meer kracht in mijn armen, gezonde voeding en soms een uitschieter.

Was dit moeilijk? Nee, echt niet. Het is wennen in het begin, maar moeilijk niet. Vooral als je het zelf graag wil. Ik eet wat ik lekker vind en tevens is het ook nog gezond. Bewustwording dat had ik nodig.

Binnenkort is het jaar om maar helaas zijn ze nog niet van me af! Ik ga nog lekker even door tot het gezonde gewicht is bereikt. Dan is mijn volgende mijlpaal om het gewicht te behouden. Ook daar krijg ik de hulp in die nodig is. Meiden voorlopig zijn jullie nog niet van me af. We gaan samen nog even door.

 

Ik zit weer goed in mijn vel, heb geen pijnstillers meer nodig én ben 15 kg lichter!

9
0%
9

1630 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen