Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Marielle fitter, gezonder en gelukkiger

Ik was er klaar mee, maar ook vooral klaar voor!
Juli 2020 de zomervakantie was voorbij en de nodige kilo’s moesten ervan af.
Ook wilde ik me weer fit voelen. Met een zittende baan en nauwelijks beweging moest ik toch echt in actie komen. Na wat googelen kwam ik al snel uit bij Personal Fitness Nederland – Maastricht. Een personal coach die een programma maakte wat op mij gebaseerd was. We zijn tenslotte allemaal anders en iedereen heeft zo zijn eigen mankementjes.

Het sprak me aan, want qua voeding mocht ik alles samen met mijn gezin eten, geen gekke dieetjes. Dit kon ik goed combineren met het hele gezin. De meeste mensen klagen over de corona kilo’s, ik koos ervoor om net nu de andere weg in te slaan. Ik begon aan een programma voor 39 weken. Voedingsadvies en krachttraining. Elke woensdag was het mijn avond om te sporten onder begeleiding van Raissa. Die kreeg me wel stil, daarna kwam Jessie in dienst en die gaf me ‘iets’ meer lucht.

De eerste 10 kilo’s vlogen eraf. Na 3 maanden gaf de weegschaal het al aan, maar zoals het gezegde gaat: ‘De laatste loodjes wegen het zwaarst.’ Dit gold zeker ook voor mij! Sporten is en blijft voor mij wel een ding, daar ben ik wel eerlijk in. Maar ik was er elke week en na afloop dacht ik dan toch, ik heb het maar weer gefixed en voelde me super voldaan.

Nu mijn programma erop zit, moet ik mijn eigen vleugels uitslaan. De laatste loodjes moet ik toch echt zelf gaan doen, ik heb nog 5 kg op mijn wensenlijstje staan.
Een nieuwe uitdaging heb ik al geboekt, want ik besef me maar al te goed dat de conditie nu goed is en ik dit ook wil vasthouden. En o ja, die mooie jeans van 2 maten kleiner wil ik toch zeker blijven dragen. Ik voel me goed, ik voel me fit, ik mag er weer zijn!

Raissa en Jessie heel erg bedankt voor deze sportieve en gezonde begeleiding.

Ik voel me goed, ik voel me fit, ik mag er weer zijn!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

Coach niet gevonden

2153 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.4

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen