Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo kreeg Mandy weer levensvreugde en plezier!

Lees hier de ervaring van Mandy

Terug naar een jaar geleden: Ik had weinig energie om (letterlijk) van de bank af te komen. Discipline voor sporten was volledig weg. Emoties werden ‘opgelost’ met een wijntje en m&m’s.

Het was tijd voor meer discipline in het bewegen. Wie weet helpt een personal trainer, dacht ik. Online stuitte ik op Personal Fitness Nederland, locatie Amsterdam Oost. Hoewel mijn insteek was: sport ritme krijgen, kreeg dat na mijn intake een hele andere wending. Een getal op de weegschaal die ik nog nooit had gezien. Het was nu écht tijd voor verandering. Oftewel, het roer volledig omgooien!

Niet zomaar een. Ik was nog wat sceptisch, toen Vincent mijn streefgewicht benoemde. ‘Hoe dan?!’ Met een combinatie tussen voeding, beweging en mindset zou het gaan lukken.

Het werkboek, met iedere week informatie over diverse elementen van een gezonde levensstijl inclusief een opdracht, hebben mij onwijs veel inzichten gegeven. De voedingsapp, heeft ervoor gezorgd dat ik weet hoe ik lekker kan koken, zonder toegevoegde suikers (en die mis ik echt niet!). Iedere week samen sporten met Vincent Koot, geven mij energie om nieuwe sportprestaties te bedenken (springen op een box van 60 cm = completed).

Hoeveel invloed voeding en beweging hebben op mijn mindset, heb ik nu kunnen ervaren. Ik kijk nu vooral naar waar ik wel invloed op heb, handel vanuit mijn kernwaarden en stel doelen. Dat helpt mij in mijn gezonde levensstijl en ook zeker in de dagelijkse praktijk!

Resultaten?

  • 22 kilo en vetpercentage van 33% naar 25%
  • zelfverzekerd gevoel en een positieve mindset
  • energie en vrij gevoel in mijn lichaam
  •  levensvreugde en plezier!

Bedankt voor je steun, inspiratie en motivatie Vincent!

Klantverhaal Mandy

Ik voel me weer zelfverzekerd en positief!

10
0%
10

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen