Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo kreeg Lianne een gezonde levensstijl waardoor ze transformeerde naar een stralende mooie jonge vrouw!

Iets meer dan 1 jaar geleden haalde ik mijn eerste mijlpaal – 10kg in 7 weken tijd. Mijn doel was toen 20 á 25 kilo kwijt te raken.

Ik liep al jaren te klungelen met mijn gewicht en het werd alleen maar erger. Ik woog 106 kg toen ik de studio instapte en coach Mariëlle Koetsier leerde kennen. Ik kon nog geen 3 km lopen zonder veel pijn en een hoop gezucht en vermoeidheid. Kon niet van de glijbaan af als ik met mijn neefje naar de speeltuin ging want ik zat gewoon klem.

Als je maar lang genoeg volhoudt dat je je goed voelt en er geen problemen mee hebt, dan zie je niet meer hoe je daadwerkelijk struggled met je zelfbeeld. Ik zag niet meer hoe ik er uit zag en had een heel vertekend beeld. Heel veel laagjes kleding over elkaar, corrigerende hemdjes en broekjes, want dan lijkt het nog wat. Althans dat dacht ik.

De eerste les was een hel ik heb letterlijk liggen janken op de grond want mijn conditie was 0 en wat schaamde ik me dat ik nog geen 2 push-ups kon doen! Maar naarmate de tijd verstreek kon ik steeds meer en ging ik het ook echt heel leuk vinden. Het eten was lekker en dat is dan daarom ook makkelijk vol te houden. Ik had snel mijn ritme gevonden in alles en het resultaat was er ook zeker naar.

Nu, iets meer dan een jaar later, ben ik 36 kilo kwijt. Dit is meer dan mijn doel was en zit ik lekker in mijn vel. Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen om bij Personal Fitness Nederland – Harderwijk aan de gang te gaan. En ga hier zeker mee door. Fijne coaches en het contact is ook erg prettig, je staat er niet alleen voor en dat gevoel heb ik ook geen moment gehad! Kon altijd een berichtje doen als het even niet ging of wat dan ook. Super trots op wat ik bereikt heb! Volhouden gaat me zeker lukken!

Super trots op wat ik bereikt heb! Ik woog 106 kg, maar zit weer nu heerlijk in mijn vel!

10
0%
10

2150 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen