Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Karin gelukkiger, minder moe en een nog leukere mama en partner!

Waar blijft de tijd? Ruim een jaar geleden heb ik een grote stap gemaakt. En geloof me, de drempel was echt hoog! Wat heb ik gedaan? Ik heb Giuliana opgebeld om te kijken of zij mij kon helpen. Waar had ik hulp bij nodig? Afvallen, minder moe zijn en een leuke mama en partner zijn. Is dit gelukt? JA!! Wat ben ik trots op wat ik heb bereikt. Was het altijd even gemakkelijk? Zeker niet, maar mijn personal coach Giuliana wist mij steeds weer te motiveren om door te gaan. Zo dankbaar!

Het was zoeken om een balans te vinden in het bewegen. Ik dacht echt, wanneer moet ik dit allemaal gaan doen? Dankzij de gesprekken kwam ik erachter dat ik al best goed bezig was. Samen vonden we een ritme dat voor mij werkte! En nu is dit gewoon mijn nieuwe levensstijl geworden, ik ben altijd opgeladen als ik mijn sporten weer heb gedaan. Echt heel fijn! Weet je wat grappig is? Als ik nu moe ben, ga ik juist een stuk lopen om energie te krijgen. Een jaar geleden was ik meteen op de bank geploft.

Het eten ging gek genoeg eigenlijk snel goed. Het was fijn om nu eens te zien wat ik eigenlijk altijd eet. Dankzij de voedingsapp, kreeg ik houvast. Soms nog even goed samen kijken hoe het nu gaat en dan wat aanpassing doen. Zoveel fijne tips gekregen om hier mee verder te kunnen.
Het mooie aan dit hele traject is, is dat ik veel meer energie heb, mezelf nu mooi vindt en ik kan genieten van de tijd die ik nu beter aan mijn gezin kan besteden.

Nu is de tijd gekomen dat ik zelf verder ga, dankzij alle handvatten die Giuliana mij heeft toegereikt gaat dit helemaal goed komen. Karin 2.0 is geboren! Nog steeds dezelfde dame als voorheen, alleen een dame die zich nu gelukkiger voelt.

Personal coach Gialiana: Pfoe, wat ben ik mega trots op jou! Kijk jou staan, zo krachtig! Karin 2.0 till the end ????

Karin 2.0 is geboren! Ik voel me zo gelukkig!

10
0%
10

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen