Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Joyce fitter, gezonder en gelukkiger

In maart 2020 werd het tijd om aan mezelf te werken. Ik voelde me niet meer gelukkig. Ik had geen energie meer voor wat dan ook. Mijn kleding zat niet lekker meer. Mijn humeur was niet de beste. Alles kostte me heel veel moeite. Dus ik ging op zoek naar iets wat bij mij zou werken en moest echt een stok achter de deur hebben.

Ik kwam bij Personal Fitness Nederland – Breda terecht. Daar had ik mijn intake met Jan. De meting was confronterend en ik wilde er nu zeker voor gaan. Ik ben gestart met het Fit for Life programma en zelfs in de lockdown konden we door. Via Zoom en buiten training gingen we verder op weg naar doelen. Nooit gedacht dat ik ooit het sporten echt heel erg leuk zou vinden. Maar niks is minder waar. Ik sport nu heel graag en het is vaak nog wel erg zwaar, maar wanneer ik klaar ben heerst er een voldaan en trots gevoel.

 

Kijkende naar deze foto’s van mijn behaalde resultaten blik ik terug op 10 maanden keihard werken met af en toe momenten loslaten, genieten en accepteren. Ik voel me beter, gelukkiger, energieker en heb de smaak te pakken voor het sporten. Ik kan er mijn hoofd leegmaken haal er energie en voldoening uit.

Ik voel me beter, gelukkiger, energieker en heb de smaak te pakken voor het sporten.

Waardering

9
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
9

Gecoacht door

2150 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Skeeleren voor een betere conditie: zo pak je het aan
Conditie opbouwen met hardlopen: waarom een schema helpt
Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen