Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Jolanda fitter, gezonder en gelukkiger

Half december kwam ik op FB een kennis tegen die via Personal Fitness Nederland 20 kilo was afgevallen! Zij was mijn voorbeeld! Ik heb haar gebeld en gevraagd wie haar begeleid had en zo kwam ik diezelfde week nog bij Marielle in de studio langs!

Als ik nu terugkijk besef ik niet hoe makkelijk het mij is afgegaan. Ik geloof dat de mindset ‘te gaan bewegen’ alles heeft bepaald. Ik had al 35 jaar alle diëten gevolgd… maar had er nooit bij gesport, omdat ik daar een hekel aan had.

Ik was zoekende naar hulp – een personal coach – die mij voor in ieder geval 1 jaar bij de hand zou nemen als dat nodig was… en die heb ik gevonden!

Door geen snoep of koek meer te nemen, en de negatieve tijd van de Covid om te buigen naar een positieve tijd om in mezelf te investeren, ben ik nu een ander mens geworden! Ik voel namelijk geen druk van ‘niet mogen eten’ wat in een dieet altijd als een zware stempel drukt! Ik mag namelijk alles van mijzelf, als ik er maar bewegen tegenover zet! Ik voel me zo enorm fit, dat ik het snoepen niet eens meer wil!

Ik heb de regie nu en niet meer het eten! Dat is het resultaat van deze lifestyle! Ik ben het hele team van Marco dankbaar! Dankzij Covid-19 en alle top coaches die Zoomlessen gaven heb ik dit kunnen bereiken!

Ik voel me zo enorm fit, dat ik het snoepen niet eens meer wil!

Waardering

9
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
9

1521 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Wat moet je doen om gezond te blijven?
Conditie opbouwen voor voetbal: de beste trainingen
Hoe verlaag ik mijn bloeddruk?

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen