Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Hans fitter, gezonder en gelukkiger

Ik ben Hans, 73 jaar en wel 50 jaar bezig met afvallen en conditie opbouwen op verschillende manieren, maar eigenlijk is dat niet echt gelukt. Nooit onder de 95 kg en het welbekende jojo-effect.

Begin 2020 heb ik Maarten leren kennen van Personal Fitness Nederland. Door zijn uitleg en enthousiasme hoe je het zou moeten doen om resultaat te krijgen en te houden, heb ik besloten het nog een keer te proberen.

In maart ben ik bij hem begonnen met een gewicht van 103 kg en geen goed BMI. Door een goed eetadvies en de juiste training ging het ondanks de corona via online begeleiding en online voorbeeld trainingen de goede kant op. Na de periode van de 1e coronagolf met alle beperkingen, is de normale coaching weer opgestart. In september heb ik op advies 14 dagen de Fitboost gevolgd met succes.

Door de goede begeleiding en door mijn leefstijl een beetje aan te passen, heb ik na ruim een half jaar een gewicht van onder de 90 kg en daardoor een gezond BMI. Wat ik prettig vind bij deze methode is dat je de trainingen thuis in je eigen omgeving kunt uitvoeren. Dit onder de wekelijkse begeleiding en controle van de kundige, enthousiaste, maar strenge coach.

Ik heb nu het gevoel dat ik dit gewicht en algehele conditie vast kan houden. Ook omdat ik door de juiste adviezen mijn leefstijl heb aangepast en me lichamelijk beter ben gaan voelen. Dus al met al een aanrader voor iedereen met gewicht, conditie of mentale problemen.

Groeten Hans

een aanrader voor iedereen met gewicht, conditie of mentale problemen!

Waardering

9
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
9

Gecoacht door

2149 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen