Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo heeft Hans meer zelfvertrouwen gekregen!

Lees hier het succesverhaal van Hans!

Mijn 39 weken zitten erop wil graag mijn ervaring met jullie delen.

Toen ik begon woog ik 115 kg. Mijn doel toen ik begon had ik voor om 10 tot 15 kg af te vallen. En wilde ik graag wat aan mijn conditie doen. Na ons kennismakingsgesprek met coach Jip ben ik begonnen met het Fit for Life programma.

Ik ben met heel veel inzet begonnen, heb de de Vytalvoedingsapp gedownload en ik heb direct de groepslessen voor de hele maand vastgezet en ben ik gaan volgen. De kilo’s zag ik elke week minder worden.

Op een gegeven moment kwam ik weer aan maar door eerlijk te zijn naar jouw coach kwamen we erachter wat er aan de hand was. Op de helft van mijn programma en de eerlijke gesprekken met mijzelf, is mijn zelfvertrouwen weer terug gekomen.

Ik moet zeggen dat de 39 weken zijn omgevlogen, het eten met de Vytal app ging heel goed en je eet heel smakelijk. En echt niet te weinig! En de trainingen waren altijd super gezellig, terwijl je toch altijd intensief bezig was.

Nu 39 weken veder weeg ik 88 kg, voel ik me veel fitter en is mijn zelfvertrouwen erg gegroeid ten op zichtte van vóór de start van het programma. Nu wil ik kijken of ik mijn gewicht vast kan houden. Ik heb wel nog een abonnement gehouden van de Vytal app, want daar wil ik wel mee verder!

Nu het voor mij klaar is kijk ik terug naar een hele fijne tijd. Heb hier nog nooit een moment spijt van gehad. En kan het iedereen die last heeft  van zijn overgewicht aan raden om dit te doen.

Ik voel me veel fitter en mijn zelfvertrouwen is erg gegroeid

10
0%
10

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen