Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Femke fitter, gezonder en gelukkiger

Al vaker had ik pogingen gedaan om wat kilo’s kwijt te raken. Vaak lukte die eerste paar kilo’s wel, maar wanneer mijn motivatie wegzakte, vlogen ze er ook weer net zo snel aan. Toch voelde ik me nooit slecht over mijn lichaam. Dat veranderde tijdens de eerste lockdown, in maart vorig jaar. Ik moest opeens thuiswerken en had daardoor weinig beweging. Op dat moment besloot ik dat het tijd was om er iets aan te doen.

Toch heeft het aanmelden nog maanden geduurd. Mijn broer en zusje, die beiden veel zijn afgevallen door behulp van Personal Fitness Nederland, hebben mij gestimuleerd om de telefoon te pakken en aan te melden bij Personal Fitness Nederland – Valkenswaard. Na een superfijn intakegesprek, waarin we mijn doelen bespraken, kon ik al vrij snel beginnen. Ik heb me direct aangemeld voor een jaar. Mijn motivatie was groter dan ooit!

Sinds mijn aanmelding, in juni, ben ik nu 25,5 kilo kwijt en voel ik mij beter dan ooit! Mijn levensstijl is enorm veranderd. Ik eet veel bewuster en gezonder. Ook sport ik voortaan minimaal vijf dagen in de week. Hier haal ik mijn energie uit en geeft mij een gevoel van ontspanning.

Het komende half jaar ga ik mij nog richten op het verlagen van mijn vetpercentage en het kwijtraken van de laatste paar kilo’s. Met de goede coaching van Jasper gaat mij dat zeker lukken!

Jasper, bedankt voor al je hulp en goede coaching! Zonder jou was het niet gelukt.

Sinds mijn aanmelding, in juni, ben ik nu 25,5 kilo kwijt en voel ik mij beter dan ooit

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2149 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen