Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Emmely fitter, gezonder en gelukkiger

Vorig jaar bereikte ik een gewicht dat ik alleen tijdens mijn zwangerschappen had gezien. Dat was het moment dat er echt structureel iets moest gaan veranderen. Ik kwam terecht bij Personal Fitness Nederland in Hilversum. Wat mij vooral aansprak in hun programma was de persoonlijke coaching in combinatie met training én voedingsadviezen.

Mijn doel was om een paar kilo’s af te vallen en vooral weer lekkerder in mijn vel te zitten. Mijn lange termijn doel was fit genoeg zijn om een halve marathon uit te kunnen lopen. Ondanks de lockdown konden de trainingen gelukkig online doorgaan. Al snel begon ik de eerste kilo’s af te vallen en werden mijn spieren sterker. Op advies van personal coach Sietse ging ik in een lagere hartslagzone hardlopen om de vetverbranding en de duurconditie te verbeteren. Hierdoor kon ik steeds langere afstanden lopen en lag de halve marathon binnen mijn bereik.

Na negen maanden van zware kracht- en cardio trainingen werden mijn inspanningen beloond en heb ik een halve marathon uitgelopen in een prachtige tijd. Dit geeft een kick en smaakt naar meer, wie weet wel een hele marathon. Ik had niet gedacht dat ik een jaar later zoveel meer had bereikt dan alleen die paar kilo’s afvallen. Ik voel me fitter, energieker én sterker, letterlijk en figuurlijk! Super bedankt Sietse!

Ik had niet gedacht dat ik een jaar later zoveel meer had bereikt dan alleen die paar kilo’s afvallen.

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen