Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Ellen fitter, gezonder en gelukkiger

Mijn naam is Ellen, ben 52 lentes jong en taxi chauffeuse. Op het werk waren we benaderd door de Stichting Sociaal Fonds Mobiliteit van ‘Sterk achter het stuur’ om bij Personal Fitness Nederland gesubsidieerd deel te nemen aan een 16 weken programma om fitter achter het stuur te zitten ????. Dit was voor mij een stok achter de deur om iets te gaan doen.

Al veel diëten geprobeerd, maar helaas met weinig resultaat. Mijn doel was dan ook niet om kilo’s af te vallen, maar om een paar kledingmaten minder te krijgen en fitter in mijn vel te zitten. Door de corona begonnen mijn broeken strakker te zitten met als gevolg dat ik naar de winkel moest om grotere broeken aan te schaffen. Pff niet fijn dacht ik nog, maar had geen puf om er zelf iets aan te doen ????.

Ik ben begonnen bij PFN en mijn trainster was Bess van Personal Fitness Nederland – Eindhoven. Thuis trainen was in begin even wennen, maar al snel had ik het ritme te pakken. Het eten was ook een omdraai voor mij, maar de app heeft mij daar goed bij geholpen. In de voedingsapp staat precies wat je kan eten en de hoeveelheid ????????.

Nu 16 weken verder kan ik wel zeggen dat mijn doel bereikt is (voor deze 16 weken) mijn broeken zijn te groot en ben een aantal kilo’s kwijt, maar het belangrijkste toch wel… ik voel mij fitter en zit beter in mijn vel! ????

Nogmaals de kilo’s waren voor mij bijzaak, want als ik naar een winkel ga koop ik een broek op maat 40-42 en niet op 85 kilo!

Ik ga nu op eigen houtje verder en weet zeker dat ik dat vol ga houden. PFN kwam op het juiste moment en daar wil ik jullie voor bedanken ????. Ook wil ik Bess, Teun en Jasper bedanken voor hun geweldige support in de afgelopen tijd. Zeker mede dankzij hun is het mij gelukt. Hun enthousiasme en belletjes/appjes hebben mij de goede kant weer ingezet.

Mijn doel was een kleinere kledingmaat en fitter in mijn vel zitten. Dat is gelukt!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen