Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Cees fitter, gezonder en 12,5 kg lichter!

Klant Cees: “Je moet het gewoon doen”

Ruim 9 weken geleden stapte ik binnen bij Personal Fitness Nederland Bergen op Zoom. Ik had een intakegesprek met mijn personal coach Tamim. Er werd mij gevraagd wat ik wilde bereiken met het 16 weken programma dat ik via Sterk aan het Stuur ging volgen. Het programma is gefocust op de pijlers: coaching, voeding en beweging en ik gaf aan dat ik in ieder geval moest gaan afvallen. Ik woog op dat moment namelijk 112,3 kg. Ook vond en vind ik het belangrijk om me fitter en energieker te gaan voelen.

Hoewel ik elke week aan een bootcamptraining meedeed, merkte ik dat ik fysiek écht tekortkwam. In mijn intake gaf ik aan dat ik ook dat wilde verbeteren. Samen met mijn personal coach zijn we aan de slag gegaan. En inmiddels, ruim 9 weken verder, heb ik goede resultaten geboekt. Ik ben 12,5 kilo afgevallen, heb meer energie en ja… met de bootcamptraining gaat het vele malen beter. Ik voel me echt fitter!

Ik kan het iedereen aanraden om zich in te schrijven bij Personal Fitness Nederland. De combinatie van een gezond eetpatroon én lekker sporten werkt écht! Ik zal nooit vergeten dat mijn coach op een moment tegen mij zei (nadat ik weer een mooi weegresultaat had behaald): ”Je moet het gewoon doen”. En dát is de formule: gewoon doen wat je geadviseerd wordt.

Bij mij is de ‘knop omgezet’ en daar ben ik Personal Fitness Nederland tot op deze dag nog steeds dankbaar voor. Een absolute aanrader!

Een gezonde en sportieve groet,

Cees Roubos

Ik ben 12,5 kilo afgevallen en fitter en energiek. Je moet dit 'gewoon doen!'

10
0%
10

1583 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

8.8

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Wat moet je doen om gezond te blijven?
Conditie opbouwen voor voetbal: de beste trainingen
Hoe verlaag ik mijn bloeddruk?

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen