Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Bert-jan fitter, gezonder en gelukkiger

De afgelopen jaren was ik altijd al wat te zwaar. Vorig jaar bereikte dat toch wel een dieptepunt. Na de zomervakantie schrok ik echt van de foto’s waar ik op stond en van het getal wat de weegschaal liet zien. Lange tijd stak ik mijn kop in het zand en wilde ik er niets aan doen. Ik ben een levensgenieter en voelde me toch gelukkig? Niets bleek minder waar. Nadat ik begin 2019 op het mentale vlak met mezelf aan de slag ben gegaan, wilde ik na de zomervakantie vorig jaar ook bezig gaan met afvallen. Ik kon niet echt een manier of dieet vinden dat me aansprak.

Totdat ik eind oktober op internet bij Personal Fitness Nederland – Wezep uitkwam. Marcel nodigde me uit voor een kennismaking en hij heeft me echt enthousiast gemaakt. Halverwege november is mijn verjaardag. Een nieuw levensjaar leek me dan ook een mooi moment om te starten met het Fit for Life programma.

Doel was om mezelf weer een stuk fitter te voelen, plezier te krijgen in het sporten en na een jaar ongeveer 20 kilo kwijt te raken.

Ik had het niet verwacht dat het afvallen zo snel zou gaan. Na zes weken was ik al tien kilo kwijt! Nu ben ik 36 kilo afgevallen en mijn volgende doel is om onder de 100 kilo te wegen en dit zo te houden.
Ik ben ontzettend blij met dit resultaat! En met een compleet nieuwe garderobe.

Ik heb mijn leefstijl behoorlijk moeten aanpassen. Omdat ik gemotiveerd was om hiermee aan de slag te gaan, kostte het me weinig moeite. De eerste maanden heb ik me echt strak aan het voedingsadvies gehouden en heb ik ook een tijd geen alcohol gedronken. Inmiddels lukt het me goed om hierin een balans te vinden. ⚖️

Door het Fit for Life programma te volgen, ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo lastig is om een gezonde leefstijl aan te nemen. Ik voel me fitter dan ooit en ik wil nooit meer terug naar hoe ik was!”

Na zes weken was ik al tien kilo kwijt! Nu ben ik inmiddels al 36 kilo afgevallen.

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

Coach niet gevonden

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Verhalen niet gevonden

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen