Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Bea fitter, gezonder en gelukkiger

Goede voornemen van 2020: afvallen! In juni zat er echter weer 3 kilo bij. De corona-pandemie, mijn overgewicht en leeftijd maakte mij bang.
Uiteindelijk heb ik het aangedurfd om me aan te melden bij Personal Fitness Nederland. Hun slogan ‘waar levens veranderen & 100% resultaat’ sprak me aan.

Tijdens de intake met Mensje kwam ik erachter wat ik precies wilde; slank en fit 60 worden.
Haar directheid en doorvragen maakte mijn probleem helder. Ook werd duidelijk dat me dit alleen niet zou lukken. Het gesprek gaf vertrouwen en een positieve draai aan het aanpakken van mijn overgewicht. Ik kon vanaf nu alleen maar winnen.

De eerste 2-3 maanden waren pittig, je komt jezelf tegen; er was boosheid en schaamte om mijn fysieke onvermogen & vetrollen. Twee keer per week ging ik bij Personal Fitness Nederland sporten. Dagelijks ging ik meer bewegen. Calorie-inname werd gereduceerd in combinatie met veel water drinken.  Het beweeg- en eetdagboek werd dagelijks bijgehouden. Komkommers en wortels werden nieuwe tussendoortjes. Het Personal Fitness Nederland coachingsboek gaf inzicht in mijn eigen gedrag en hoe ik weer verantwoordelijkheid ging dragen voor mijn eigen welzijn.

De sportbijeenkomsten zijn uitdagend en afwisselend, de begeleiding no nonsens en zonder oordeel. Vooruitkijken, dat is het doel, niet blijven hangen bij waar ik nu sta.  Mezelf uitdagen, wakker worden.  Het gaf energie en ik leerde weer vertrouwen in mijn eigen kunnen. De uitdagingen die ik kreeg, de grenzen die je leert verzetten en de belastbaarheid die je opbouwt. Geweldig!

Op mijn slechtste dagen lukte het Anis, mijn trainer, om mij te laten ervaren dat ik 2 minuten, 3 minuten en uiteindelijk 5 minuten kan planken. Met vleugeltjes verlaat je dan de sportruimte. Het verveelt niet, het Personal Fitness Nederland team Roermond weet steeds weer nieuwe uitdagingen te verzinnen; individueel en in groepsverband.

Corona was de druppel en Personal Fitness Nederland de hand om mijn doelen te bereiken.
Want daar begint het mee; een doel is je motivator om te starten en om door te gaan.

9 maanden later; ik ben 20 kilo lichter en voel me fit. Ik kan weer 3 uur stevig wandelen, vlieg trappen op, kleermakerszit lukt, pas weer in leuke kleren, geniet van mijn weerspiegeling en heb mijn taille terug.

De tijd is omgevlogen. Nu ga ik voor een blijvend gezond BMI.​

De sportbijeenkomsten gaven mij energie en ik leerde weer vertrouwen in mijn eigen kunnen.

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2149 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen