Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo werd Annelieke fitter, gezonder en gelukkiger

Het besef dat ik stiekem veel te zwaar was kwam pas 3 jaar geleden toen ik op vakantie was in Zuid-Afrika. Ik heb daar een super toffe bungeejump gemaakt. Nadeel daarvan was dat je op een weegschaal moest staan, iets wat niet mijn meest favoriete bezigheid was. Keiharde cijfers stonden daar en ik was zelfs zwaarder dan mijn vader, ik woog 89 kilo. Twee jaar lang had ik wel het besef dat er iets moest gebeuren en met hulp van een diëtiste ging er 10 kilo af.

Toen ik daarmee stopte kwam er helaas al snel 5 kilo bij (en ik was nog steeds niet blij met mezelf). Tot ik Personal Fitness Nederland tegenkwam op Facebook. Ik besloot dat ik op langere termijn iemand nodig had om me te helpen. Al snel had ik de eerste afspraak met mijn coach gemaakt en die heeft me fantastisch op weg geholpen.

Ik kreeg een gigantische boost en het ging me goed af. Uiteindelijk ben ik nu 9 maanden verder. Mijn coach heeft echt het uiterste in me naar boven weten te halen!

Nu bijna 2 kleding maten minder en een hoop energie meer (plus een verslaving aan de sportschool) voel ik me beter dan ooit!! Het is me elke cent waard geweest en ga m’n wekelijkse training echt heel erg missen…

Iedereen super bedankt!

Mijn coach heeft echt het uiterste in me naar boven weten te halen!

Waardering

10
Tevredenheid met Personal Fitness Nederland?
0%
10

Gecoacht door

2141 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen