Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Zo heeft Angela eindelijk weer energie!

Lees hier het succesverhaal van Angela

Wat vind ik het eng om een stukje over mezelf te schrijven. En daarbij een foto van toen ik op mijn zwaarst was.
Het is een confrontatie.

Maart 2021 kwam ik via sociale media terecht bij Personal Fitness Nederland in Duiven. Ik was niet al maanden bezig om af te vallen, ik heb daar nooit de behoefte aan gehad. Ik was tevreden met mezelf. Natuurlijk zag ik ook wel dat ik overgewicht had, maar ik heb dit blijkbaar (toen)  niet als storend ervaren. Wel vond ik het steeds lastiger kleding te vinden die in mijn smaak was en daar wilde ik wel verandering in brengen.

Ik maakte een afspraak en werd vrij snel gebeld om de volgende dag al langs te komen voor een intake. Ik leerde Artie kennen, een man zonder gedoe, maar met humor. Artie had foto’s van zichzelf toen hij zwaarder was en vertelde over zijn weg naar een gezond lichaam en geest.

Ik raakte geïnspireerd. Tevens bleken de cijfertjes ernstiger te zijn dan dat ik verwachte. De spreekwoordelijke kogel was door de kerk, de mindset sloeg om en ik wilde er in elk geval 15 kilo af hebben. Ik ben een jaar bij Personal Fitness Nederland – Duiven gaan trainen en paste mijn voedingsgewoonten aan, middels de handige app. De eerste 10 kilo’s vlogen eraf!! Dat was heel motiverend. Door mijn omgeving werden er veel complimenten gemaakt, zelf voelde ik vooral dat het leven mij minder energie koste. In de avond lag ik niet meer op de bank te vechten om mijn ogen open te houden. Ik kreeg steeds meer energie.

Mijn voeding aanpassen vond ik het minst moeilijk, wel lastig vond ik het om de oefeningen thuis te doen. Ik heb doorgezet en ja inmiddels sport ik erg graag en vind ik het een uitdaging om steeds mijn lichamelijke grenzen op te zoeken. Eerste paasdag loop ik mijn eerste obstakel run.

Nu een jaar later ben ik ruim voorbij de eerder genoemde 15 kilo want het zijn er ruim 20 geworden. Kleding die ik mooi vind kan ik kopen, want ik pas inmiddels prima in een maat M. Ik vraag me wel eens af waarom ik dit nooit eerder gedaan heb. Waarom nam ik genoegen met minder? Een goed antwoord kan ik daar niet op geven. Ik ben in elk geval blij dat ik het gedaan heb.

Mensen zeggen wel eens tegen mij :”je bent een heel ander mens zo”. Ik denk dan ik ben geen ander mens, ik ben weer mijn oude zelf.

Ik kan eindelijk weer kleding aan die ik leuk vind!

9
0%
9

2129 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.6

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Vroeg opstaan! 3 tips om eerder uit je bed te komen
3x Kerst nagerechten voor 2023
3x Kerst hoofdgerechten voor 2023
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen