Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Kindersporten begeleiding met personal coaching

Kindersporten begeleiding met personal coaching

Bij Personal Fitness Nederland kun je kindersporten onder begeleiding stellen van een ervaren coach. Voor de juiste ontwikkeling van botten en spieren is beweging van essentieel belang, waardoor fitness coaching een uitstekende manier is om kinderen en sport samen te brengen. Met kindersporten kan fitheid effectief worden opgebouwd, wat een positieve uitwerking zal hebben op de gezondheid van kinderen. Neem deel aan ons Leefstijl Programma en werk met kindersporten aan gezondheid van lichaam en geest. Kinderen kunnen deelnemen aan een zorgvuldig opgesteld programma, waarbij gewerkt wordt volgens de Fit for Life methode. Ook aan een gezonde mindset wordt voldoende aandacht geschonken, als onderdeel van een totaalpakket aan begeleiding.

Pijlers voor kindersporten en gezondheid

Kindersporten en fitheid gaan hand in hand. Een professionele trainer stelt oefeningen op die effectief bijdragen aan een gezonde leefstijl voor kinderen. Door het promoten van kindersporten, leren kinderen welke pijlers bijdragen aan fysieke en mentale gezondheid:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Kindersporten met coaching begeleiden

Onze coach kunnen kindersporten begeleiden en geschikte oefeningen voor kinderen opstellen. Zo weet je zeker dat er geen overbelasting optreedt en dat er geen nadelige gevolgen zijn voor de ontwikkeling van spieren bij kinderen. Bovendien wordt er gewerkt aan een gezonde mindset en ontvang je ook gerichte voedingsadviezen, zodat de gezondheid van kinderen nog verder verbeterd. Voor deskundige begeleiding in kindersporten kies je voor coaching bij onze studio van Personal Fitness Nederland. Kinderen zullen zelfvertrouwen opbouwen door het sporten met een professionele coach.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
2 dagen geleden
Studio Groningen

Meer over dit onderwerp

Sporten in de ochtend; zelfs als je geen vroege vogel bent
Sporten tijdens zwangerschap: ja! 5 adviezen om verantwoord te blijven bewegen
Het aanbod van sporten in groepsverband

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen