Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Met coaching kinderen en sporten samenbrengen

diëten vijf soorten

Met coaching kinderen en sporten samenbrengen

Bij Personal Fitness Nederland kun je met coaching kinderen en sporten samenbrengen. Door kinderen te leren sporten, garandeer je een gezonde leefstijl in het opgroeien. Met effectieve oefeningen kunnen kinderen gezond leren sporten en zullen ze hun energie op een juiste manier kwijtkunnen. Onze ervaren coaches zullen ze op verschillende manieren uitdagen om actief bezig te zijn, zodat ze over een verbeterde fysieke gezondheid zullen beschikken en bovendien meer zelfvertrouwen opbouwen. Ook wordt er gewerkt aan een gezonde mindset, zodat ze in staat zijn om zichzelf tijdens het sporten te motiveren.

Kinderen gezond leren sporten

Door kinderen en sporten te combineren, kunnen goede resultaten behaald worden. Een gezonde leefstijl is noodzakelijk voor een goede fysieke en mentale ontwikkeling bij kinderen. Door kinderen te leren sporten, leren ze in teamverband te werken en bouwen ze meer zelfvertrouwen en kracht op. We hanteren een drietal pijlers tijdens coaching van kinderen en sporten:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Voor coaching afspreken

Om kinderen het sporten aan te leren, meld je ze aan voor ons Leefstijl Programma met Fit for Life methode bij Personal Fitness Nederland. In 80 verschillende vestigingen door het hele land komen kinderen zo samen om met een persoonlijke coach te leren sporten. Op gezellige en fanatieke wijze worden zo de beginselen van het sporten aangebracht, waarna ze zelfstandig hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Met personal coaching komen kinderen en sporten goed samen en weet je dat alle fitness oefeningen bedachtzaam worden uitgevoerd.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen