Jonge ondernemers opgelet! Begin je eigen personal fitness studio

Jonge ondernemers die graag carrière willen maken in de sportbranche zijn bij ons aan het juiste adres. Heb je een sportopleiding genoten en wil je een fitnessstudio starten met een lage investering? Dan is dit misschien wel voor jou dé uitdaging. Als jonge, startende ondernemer kun je natuurlijk ervoor kiezen om een bedrijf helemaal vanaf de grond op te bouwen, maar heb je al wel eens gedacht aan de mogelijke voordelen van een franchiseonderneming? Dit biedt veel voordelen. Zo kun je gebruikmaken van onze deskundigheid en ervaring en meeliften op een succesvolle formule. Je loopt hierdoor minder risico, maar kunt wel je droom verwezenlijken. Vraag maar eens meer informatie aan.

Wij bieden jonge ondernemers een fantastische uitdaging

Jonge ondernemers barsten van de energie en hebben een houding van ‘dat doen we wel even’. Toch is het niet zo makkelijk. Vaak is een hoge investering nodig om het bedrijf van de grond te krijgen en leidt het gebrek aan ervaring tot de nodige problemen. Een onderneming starten begint met een goed doordacht plan. Zo zijn wij zelf ook begonnen. Onze succesvolle formule willen wij graag met anderen delen. Jonge ondernemers opgelet! Wij bieden je een fantastische uitdaging. Een uitdaging met een aantal zekerheden, zodat jouw bedrijf ook succesvol kan worden.

De tijd is allang voorbij dat mensen van hun wieg tot het graf hetzelfde werk deden voor dezelfde baas. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om een eigen bedrijf te starten. Jonge ondernemers bezitten de creativiteit en hebben de energie om bijvoorbeeld een succesvolle fitnessstudio te leiden. Het hebben van een eigen studio betekent hard werken, maar het is wel van jou zelf. Je weet dus waarom je het doet, want je bouwt aan je eigen toekomst. Een toekomst die er rooskleurig kan uitzien, mits je een goede voorbereiding treft. Die goede voorbereiding bestaat uit het oriënteren wat er allemaal mogelijk is. Waarom zou je niet kiezen voor een franchiseonderneming met zekerheden? 

Jonge ondernemers die kiezen voor een franchiseconcept

Jonge ondernemers hebben meestal nog geen grote buffer. Logisch, want ze moeten nog iets opbouwen. Daarnaast speelt het gebrek aan ervaring een rol. Het kan dan ook al snel fout gaan, want anders dan bij het besturen van een motorvoertuig wordt er niet om een rijbewijs gevraagd. Een kort bezoek aan de Kamer van Koophandel is voldoende en dan ga je de snelweg op. Het is een weg met veel onzekerheden. Een franchiseconcept is dan een goed alternatief. Op onze website vind je informatie over wat dit dan voor jou betekent. Als je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd bent, dan vragen wij je contact met ons te zoeken. Dit kan door middel van het contactformulier in te vullen. Zodra wij je gegevens hebben, bellen wij je om alle vragen te beantwoorden. Wie weet vind je het leuk om eens een bezoek te brengen aan één van onze vestigingen? Je kunt dan meteen zien hoe wij onze klanten begeleiden en hoeveel plezier wij beleven. Wij hopen je snel te kunnen begroeten.

Open je eigen sportschool in jouw gemeente!

Lees alle voordelen en laat hier je gegevens achter

 

 

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum