Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Maak jouw afspraak voor een intake in personal training

Maak jouw afspraak voor een intake in personal training

Bij Personal Fitness Nederland kun je een afspraak maken voor een intake in personal training. Je komt zo direct in contact met een personal coach die je wordt aangewezen. In ruim 80 vestigingen door het gehele land kun je bij onze studio’s terecht voor personal coaching en werk je effectief aan jouw persoonlijke uitdagingen. Voor een personal training intakegesprek meld je je aan voor het Leefstijl Programma, waarna je direct jouw personal trainer ontmoet. Onze coaches zijn gecertificeerd en kunnen je begeleiden bij uiteenlopende vraagstukken. De één wil een fitter en strakker lichaam, terwijl de ander juist meer mentale support verlangt bij gezondheidskwesties. Een personal training intake is de eerste stap richting verbetering van jouw persoonlijke gezondheid.

Een personal training intakegesprek

Een intake in personal training verloopt op locatie in één van onze studio’s van Personal Fitness Nederland. Zo start je direct met coaching volgens de Fit for Life methode en profiteer je van een drietal pijlers die samen een gouden formule vormen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mentale coaching

Intake dient als aanvangspunt

Jouw personal training intake is het startschot naar verbetering van zowel lichamelijke als mentale gezondheid. Er wordt even fanatiek gewerkt aan het aanleren van positieve gedachten als aan het versterken van je fysieke gesteldheid. Jouw coach kan je bovendien voorzien van gericht voedingsadvies, wat volledig wordt afgestemd op het behalen van persoonlijk, gezonde doelstellingen. Kom in contact met jouw personal coach via een intake voor personal training.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
6 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen