Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ik wil gezonder leven, dus ik start met coaching

Ik wil gezonder leven, dus ik start met coaching

Als je eenmaal de overtuiging hebt aangenomen: ‘ik wil gezonder leven’, dan is dit een goede eerste stap in de juiste richting. Werk samen met jouw persoonlijke coach aan jouw doelstellingen en deze zal je waardevolle tips geven die bijdragen aan een verlangen als: ‘Ik wil makkelijk gezonder leven.’ Meld je aan voor het coaching traject bij Personal Fitness Nederland en start direct met wekelijkse trainingssessies. Deze zijn erop gericht om een verlangen als; ‘Ik wil gezonder leren leven’ tot een werkelijkheid te maken. De vertaalslag maak je samen met jouw coach binnen ons Leefstijl Programma, dat werkt volgens de Fit for Life methode.

Ik wil makkelijk gezonder leven

Als je voor jezelf hebt bepaald: ‘Ik wil gezonder leven’, dan zal niets je meer weerhouden. Toch helpt de support van onze coaches om je focus gericht te houden en inzicht te krijgen in hoe je dit het beste kunt realiseren. Een ervaren coach bij Personal Fitness Nederland kan je direct waardevolle tips aanreiken die bijdragen aan: ‘Ik wil gezonder leren leven.’ Hiervoor worden een drietal standaard pijlers gehanteerd:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Start met coaching voor gezonder leven

Neem deel aan ons persoonlijke coaching traject in één van de 80 vestigingen door het hele land en start vandaag nog met een gezondere leefstijl. Zowel op fysiek vlak als mentaal zul je aanmoediging nodig hebben om een gedachte als: ‘Ik wil gezonder leven’ daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
3 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen