Van je hoge rugpijn af met Personal Fitness Nederland

Heb jij last van hoge rugpijn of nekpijn dan kan dat je hele leven beïnvloeden. Je bent minder actief, minder energiek en hebt eigenlijk altijd pijn. Pijn is geen teken van een gezond lichaam en daar kan Personal Fitness Nederland je bij helpen. Wij bieden het Fit for Life programma aan waarbij een fit leven altijd het einddoel is. En of je nu van de rugpijn in je bovenrug af wilt, je wilt afvallen, je wilt je bloeddruk verlagen of je wilt conditie opbouwen, Personal Fitness Nederland is er om je te begeleiden.
 

Geen hoge rugpijn meer met Fit for Life

Omdat je bij het Fit for Life programma een persoonlijke trainer aangeboden krijgt word je van begin tot eind begeleid. Je krijgt een op maat gemaakt plan waarmee je verlost wordt van je hoge rugpijn. Maar als het eenmaal zo ver is heb je nog veel meer bereikt. Samen met je persoonlijke coach heb je je leven voor goed veranderd. Dat komt doordat wij aandacht besteden aan drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching


 

Hulp op alle vlakken

Bij ons krijg je dus op alle vlakken hulp en met de persoonlijke begeleiding kan elke klacht worden aangepakt. We geven dan ook een 100% resultaatgarantie aan al onze leden. De specialisten die bij ons werkzaam zijn weten exact hoe ze jou van je hoge rugpijn af moeten helpen en welke hoge rugpijn oefeningen daar bij assisteren. Bij ons werken we niet alleen aan je klachten, maar helpen je we je ook richting een gezond en fit leven.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum