Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Jouw coach adviseert over hoge bloeddruk verlagen met kruiden

diëten vijf soorten

Jouw coach adviseert over hoge bloeddruk verlagen met kruiden

Naast beweging is het eveneens mogelijk om hoge bloeddruk te verlagen met kruiden. Een aangepast dieet met voedingsmiddelen die bijdragen aan het verlagen van hoge bloeddruk is een mooie aanvulling tijdens het fitness traject. Bij Personal Fitness Nederland neem je deel aan het Leefstijl Programma en leer je hoe je hoge bloeddruk kunt verlagen met gezonde kruiden. Naast effectieve fitness oefeningen, ontvang je zo aanzienlijk meer dan bij gebruikelijke fitness coaching. Kruiden om hoge bloeddruk te verlagen geven jou net die extra boost om te blijven werken aan een goede gezondheid. Meld je aan voor onze Fit for Life methodiek en ontdek wat coaching voor jou kan doen.

Kruiden om hoge bloeddruk te verlagen

Neem onze ervaren coaches in de arm en richt de aandacht volledig op herstel van hoge bloeddruk. Naast fitness coaching zal jouw personal coach ook focus geven aan een positieve mindset, om zo beter om te leren gaan met stress en andere factoren die leiden tot hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk verlagen met kruiden is onderdeel van een drietal pijlers, die zorgen voor een optimale begeleiding:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Hoge bloeddruk verlagen met gezonde kruiden is onderdeel van het voedingsadvies dat jouw coach zal geven. Het aanwennen van een geheel nieuwe leefstijl, met gezonde voeding, een positieve mindset en beweging, geven je een goede basis. Start vandaag nog om jouw hoge bloeddruk te verlagen met kruiden. Coaching staat voor resultaat en professioneel support.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
before after jessie
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen