Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Hoge bloeddruk verlagen en koffie laten staan

diëten vijf soorten

Hoge bloeddruk verlagen en koffie laten staan

Ben jij een echter koffieliefhebber, maar moet je wel je hoge bloeddruk verlagen? Hoge bloeddruk verlagen met koffie is niet direct de beste combinatie. Toch is het zeker mogelijk om je hoge bloeddruk te verlagen en koffie te blijven drinken. Een betere oplossing blijft echter om het drinken van koffie te verlagen bij een hoge bloeddruk. Koffie zorgt er immers voor dat je bloeddruk oploopt en je kunt er zelfs hartkloppingen door krijgen. Hoge bloeddruk verlagen met koffie vormt een uitdaging die onze coaches bij Personal Fitness Nederland graag met je aangaan.

Koffie verlagen bij hoge bloeddruk

Een nieuwe leefstijl kan helpen om hoge bloeddruk te verlagen en koffie alsnog te blijven drinken. Als je actief met oefeningen aan de slag gaat, zal je fysieke fitheid namelijk flink toenemen en zul je beter bestand zijn tegen de invloed van koffie op je bloeddruk. Coaching hanteert een gouden formule:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Bloeddruk verlagen met goede mindset

Met gerichte coaching op je mindset leer je anders om te gaan met het dilemma van de hoge bloeddruk verlagen en koffie laten staan. Het Leefstijl Programma met Fit for Life methode helpt je anders naar je behoefte naar koffie te kijken. De aandacht richten we veel meer op je fysieke gezondheid, waarna de hoge bloeddruk kan verlagen en koffie verleden tijd wordt. Volg coaching in één van onze studio’s en we verzekeren je van een verbeterde leefstijl, gezondheid en versterkt levensgeluk.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
22 mei 2023
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen