Hoe wordt je personal trainer?

Om personal trainer te worden zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. Met fitness A kun je aan de slag als fitness instructeur, voeg je daar fitness B aan toe dan heb je alle kennis in huis om personal trainer te worden. Er is geen verplichte opleiding om personal trainer te worden, het is echter wel verstandig om een goede opleiding te volgen. Op die manier heb je de juiste kennis in huis hebt om op een verantwoorde manier personal trainingen te geven.

Daarnaast kun je erover nadenken of je in loondienst aan de slag wilt of als ondernemer, wil je als ondernemer aan de slag dan heb je natuurlijk veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan jouw manier van trainen. Een nadeel is dat je, zeker in het begin, je eigen cliënten moet werven en dat je zaken als je financiële administratie, planningen, fitnessmaterialen, marketing en acquisitie zelf moet organiseren.

Bij Personal Fitness Nederland helpen wij je graag om personal trainer te worden. Hieronder lees je hoe je personal trainer wordt bij ons.


De voordelen van een personal trainer bij Personal Fitness Nederland

Het starten als zelfstandige personal trainer brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Om nog maar niet te spreken over de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf als personal trainer. Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht Fit for Life concept waar personal trainers eenvoudig op kunnen meeliften.
 

Word jij personal trainer?

De personal trainers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie. Wij zoeken vooral personal trainers die oprecht het leven van hun sporters willen verbeteren. Je bent een coach en staat 24 uur per dag klaar voor je klant. Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben jij je bewust van het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf.


 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Op de vraag ‘Hoe word je personal trainer?’ weet jij inmiddels het antwoord. Het enige wat je daarvoor heeft te doen is contact opnemen met Personal Fitness Nederland via mijneigenstudio.nl. Vraag direct alle startinformatie aan via het contactformulier. 
 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Wat doet een personal trainer
Wat is personal training
Personal trainer

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum