Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Hoe wordt je personal trainer?

Om personal trainer te worden zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. Met fitness A kun je aan de slag als fitness instructeur, voeg je daar fitness B aan toe dan heb je alle kennis in huis om personal trainer te worden. Er is geen verplichte opleiding om personal trainer te worden, het is echter wel verstandig om een goede opleiding te volgen. Op die manier heb je de juiste kennis in huis hebt om op een verantwoorde manier personal trainingen te geven.

Daarnaast kun je erover nadenken of je in loondienst aan de slag wilt of als ondernemer, wil je als ondernemer aan de slag dan heb je natuurlijk veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan jouw manier van trainen. Een nadeel is dat je, zeker in het begin, je eigen cliënten moet werven en dat je zaken als je financiële administratie, planningen, fitnessmaterialen, marketing en acquisitie zelf moet organiseren.

Bij Personal Fitness Nederland helpen wij je graag om personal trainer te worden. Hieronder lees je hoe je personal trainer wordt bij ons.

De voordelen van een personal trainer bij Personal Fitness Nederland

Het starten als zelfstandige personal trainer brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga je aanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant kosten? Om nog maar niet te spreken over de financiële en juridische consequenties voor het opstarten van een eigen bedrijf als personal trainer. Personal Fitness Nederland heeft succesvolle trainingen en een doordacht Fit for Life concept waar personal trainers eenvoudig op kunnen meeliften.

 Word jij personal trainer?

De personal trainers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie. Wij zoeken vooral personal trainers die oprecht het leven van hun sporters willen verbeteren. Je bent een coach en staat 24 uur per dag klaar voor je klant. Als ondernemer streef je altijd het beste resultaat na en bied je jouw klanten uitstekende service. Hier heb je onder andere goede sociale vaardigheden voor nodig. Daarnaast ben je woonachtig in de directe omgeving waar jij je studio wilt openen en ben jij je bewust Personal trainervan het feit dat je moet investeren in je eigen bedrijf.

 Hoe werd Bas van Loon personal trainer?

“Ik heb in september 2015 mijn eigen studio geopend in Waalwijk. Door de interne opleiding kon ik meteen beginnen met intakegesprekken en trainingen geven. In eerste instantie was ik bang om alle marketing te regelen en of ik wel genoeg klanten zou krijgen. Gelukkig heeft Personal Fitness Nederland dit perfect voor mij geregeld. Binnen 5 weken had ik al 26 klanten ingeschreven!” - Bas van Loon, Personal Fitness Studio Waalwijk 

 Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Op de vraag ‘Hoe word je personal trainer?’ weet jij inmiddels het antwoord. Het enige wat je daarvoor heeft te doen is contact opnemen met Personal Fitness Nederland via mijneigenstudio.nl. Vraag direct alle startinformatie aan via het contactformulier. 

Wellicht vind je dit ook interessant:

Wat doet een personal trainer
Wat is personal training
Personal trainer

 

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.